fbpx
julekalender

Vi tilbyr julekalender til bedriften din!

HJEM BLOGG – VI TILBYR JULEKALENDER …

Har du vurdert å lage en julekalender for nye og eksisterende kunder, men opplever hvert år at du nok en gang er for sent ute? Vi kan hjelpe deg med å sette opp en online julekalender for facebook og nettside.

I desember florerer det av julekalendere fra bedrifter som lokker med gode tilbud på produkter, eksklusive billetter til kundekvelder eller arrangement, og tjenester utført at bedriften. Man kan spørre seg selv om det er verdt tiden det tar og pengene det koster å administrere en slik kalender, når man i tillegg må ut med gratis produkter eller tjenester. sannheten er at engasjementet ofte koker når folk får mulighet til å vinne noe. Det kan vi se ut fra spredningen slike innlegg ofte har, der både delinger, kommentarer og likes sitter løst for å delta. 

En julekalender for bedriften vil kunne tiltrekke nye kunder, samtidig som det gir en merverdi overfor eksisterende kunder. Det er med andre ord en ypperlig mulighet til å innhente nye leads, og samtidig skape litt blest om bedriften din. Her kan man spille på alt fra humor, holdninger, stemning og følelser. 

Ikke la tilgangen på ressurser stå i veien for å skape litt god stemning med en julekalender. Vi kan også bistå med å lage et konsept for kalenderen som inkluderer utarbeidelse av spørsmål og definere egnede premier. 

Hva følger med i julekalenderen?
  • 24 luker med spørsmål. Kan også velge kun 4 luker (adventskalender)
  • 3 svaralternativer per luke
  • Innsamling av e-poster for hvert svar. Kan importeres til nyhetsbrev-løsning
  • Tilpasset julekalender for mobil og nettbrett
  • Egen logo implementeres i julekalenderen
  • Link til Facebookside nederst på siden
  • Vi fyller inn alle spørsmål for dere
  • Eget panel for å trekke vinner hver dag
  • Mulighet for at vi administrerer kalenderen 

ØNSKER DU ET TILBUD PÅ JULEKALENDER?

Ta kontakt med oss, så setter vi opp et tilbud ut fra dine ønsker. 

Hvordan velge kanal og budskap for annonsering?
AI – bør bransjen bli bekymra?
Merkevarene som alltid er i opposisjon - Rebellene

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer