fbpx
filmproduksjon

Vi styrker vår filmproduksjon med dyktige Sebastian

HJEM BLOGG – VI STYRKER VåR …

Etter et godt år for filmproduksjon i B17, komplementerer vi nå vår inhouse foto- og filmsatsning.

Etter ansettelse av Erik Vangsnes i oktober 2019 har etterspørselen på film og fotooppdrag kommet på løpende bånd. Vi har lenge sett på muligheten ved å utvide satsningen. Både for å skape bedre produksjoner, men også for å skape et solid fagmiljø i alle grener. 

“Vi har siden vi startet med inhouseleveranser på film sett at vi til tider har vært sårbare med en ressurs. Erik kan virkelig trylle, men han har tross alt kun et hode og et par hender og kan ikke være to steder samtidig. Vi har nok også hatt et ønske om å skape et sterkere fagmiljø rundt film og foto”, sier daglig leder, Ulf Kvalvik.

Les også: Det er de ekte og ærlige historiene folk vil ha

Film og foto er høyt etterspurt i markedet

B17 har det siste året utviklet seg fra å være et tradisjonelt mediebyrå, til å jobbe med komplette kommunikasjonsleveranser. Foto- og film har vært helt sentralt i denne satsingen og har gitt oss flere ben å stå på i kundearbeidet. Nå var tiden inne for å hente inn flere ressurser og bygge et sterkere fagmiljø. 

“Vi ser at film og foto for våre kunder bare blir mer og mer attraktivt. Derfor har vi hatt lengre ventetid enn ønskelig. Det gjør at vi nå velger å hente inn Sebastian for å hjelpe til med å avta etterspørselen, samtidig som at vi tror Sebastian og Erik sammen skal klare å heve kvaliteten på foto- og filmproduksjoner for våre kunder” sier Anders Berg, leder for kundestrategi.

 

En tech-nerd med stort indre driv

Sebastian Andersen er født og oppvokst i Oslo. Han har lenge sett på seg selv som en “tech-nerd” med stor interesse for det meste som handler om PC. Han trekker likevel frem foto og lyd som sin største interesse. 

“Jeg sitter nesten daglig å leser om nye kamerateknologier, og hvordan alt fungerer. Jeg har et stort indre driv når det kommer til film og jeg er veldig glad i få frem historier, mennesker og objekter,” sier Sebastian Andersen.

Sebastian har en bakgrunn fra Høyskolen Kristiania. Han har jobbet mye med IT og startet med filming som hobby i tidlig 2009 hvor han hadde sin egen Youtube-kanal. Han har filmet gratis for andre fordi det var noe han syntes var gøy og utfordrende. Etter hvert startet han på sitt eget enkeltmannsforetak og har gjort flere ulike  filmer, blant annet Norges beste kortfilm i 2019.  

“Det å kunne formidle flere forskjellige historier via film er utrolig spennende. Jeg er et kreativt menneske og jeg tror jeg kan bidra til mange gode ideer og filmer hos B17. Jeg tok en lang pause fra film og gikk over til studie innenfor interaksjonsdesign, men når muligheten hos B17 oppsto var dette noe jeg virkelig ønsket å utforske. Jeg har savnet å jobbe mer med film og ser fram til å begynne jobbe hos B17”, avslutter Sebastian.

 

KONTAKT OSS OM VIDEOMARKEDSFØRING

Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer