fbpx
Johanne Skaatun Presemelding B17

Vi plukker opp lokalt talent!

HJEM BLOGG – VI PLUKKER OPP …

Etter et nytt rekordår styrker vi ledergruppen med Johanne Skaatun, som kommer fra Micro Matic.

Vi er så heldige å få på plass askerbøringen Johanne Skaatun som leder for operasjon hos oss. Johanne har bachelor i markedsføring- og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania og har erfaring fra start-upen MeaWallet, og sist som digital markedsfører fra Micro Matic

– Johanne tar med bred markedskompetanse etter å ha gjort mye inhouse for et stort selskap som Micro Matic. I tillegg har hun solid prosjektledelseserfaring etter å ha ledet digitale utviklingsprosjekter for Micro Matic. Vi har etter en lang prosess fått på plass en ressurs med sterk faglig markedsføringskompetanse, som både kan heve oss som organisasjon, men også styrke annonseproduktene våre sammen med vår annonseringsansvarlig Levi, sier daglig leder i B17, Ulf Kvalvik

Johanne er født og oppvokst i Asker og har bred erfaring fra det lokale næringslivet etter å ha jobbet i regionen i hele karrieren. Hun ser frem til å kunne være med på den videre reisen vi som byrå skal på.   

– Helt overordnet var det som trigget en nydelig kombinasjon av engasjerte og kule folk som åpenbart kan faget, og den strategiske tilnærmingen til byråverden! Jeg syns det er viktig å kunne identifisere seg med arbeidsplassen sin, og det ser jeg frem til å kunne her, sier Johanne. 

Johanne Skaatun
Johanne blir vår nye prosjektleder

Johanne vil tre inn i rollen som leder for operasjon og prosjektleder i B17. Her skal hun jobbe aktivt med våre kunder og lede kundeteamene gjennom utviklingsprosjekter. Johanne vil også bidra med en strategisk tilnærming til utviklingen. 

– Jeg elsker å fordype meg i kundereiser, budskap og kommunikasjon. I tillegg er jeg veldig glad i mennesker, og jeg har en god dose med erfaring fra å jobbe med ulike folk og bransjer. Noen av de viktigste kvalitetene mine er fleksibilitet og tilpasningsdyktighet, sier nyervervelsen Johanne Skaatun.

Å styrke den lokale tilstedeværelsen er viktig for oss og etter første år på “egne bein” er vi utrolige heldige som får på plass en som har Asker så tett til brystet sitt. Johanne er en selverklært lokalpatriot som i likhet med oss, mener vi burde vi flinkere til å benytte seg av lokale leverandører og tjenester som finnes i regionen.

– Vi er utrolig glad for å få på plass en av de beste markedsføringshodene som jobber i regionen, som vi ikke allerede jobber med. Vi er helt sikker på at Johanne vil være med på å løfte oss videre, selv etter et tilbakelagt år som vi ikke kunne forestille oss når vi gikk inn i 2022, avslutter Ulf Kvalvik. 

HAR DU LYST TIL Å BLI MED PÅ LAGET VÅRT?

Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer