fbpx
1W1A1858

Vi henter fra Lily Hospitality Group

HJEM BLOGG – VI HENTER FRA …

Vår nye digitale markedsfører og tekstforfatter heter Sara Hverven og har tidligere jobbet i Lily Hospitality Group.

Vi er så heldige å få på plass askerbøringen Sara Hverven hos oss. Sara har bachelor i digital markedsføring fra Westerdals og har erfaring fra merkevare- og designbyrået Grid, og sist som markedskoordinator i Lily Hospitality Group.

-Vi har lenge vært på jakt etter en som har gjennomgående sterk forståelse for kommunikasjonsfaget og som har jobbet bredt med digital markedsføring. Det gir oss stor frihet til å kunne tilby kundene våre tjenester som det har vært stor etterspørsel for det siste året. Kombinert med god, grunnleggende markedsføringskompetanse, er Sara også veldig interessert i å befeste vår posisjon som det beste kreative fagmiljøet i Asker og Bærum, sier Anders Berg, leder for kundestrategi i B17. 

Sara er født og oppvokst i Asker og har stor interesse av å heve næringslivet i regionen hvor hun selv har vokst opp. Det siste året har hun jobbet inhouse med markedsføring i hotell- og bevertningskjeden Lily Hospitality Group. 

1W1A1776
Sara blir B17 sin nye digitale markedsfører.

-Helt siden jeg flyttet til Oslo har jeg holdt et øye med næringslivet i Asker. Da muligheten bød seg for å komme til et sterkt fagmiljø der jeg kan vokse og bidra til videre vekst, var valget enkelt. Jeg har tidligere bred erfaring fra å ha jobbet fra et kundeperspektiv i et byråforhold. Jeg har derfor god innsikt i hva kundene etterspør, sier Sara Hverven. 

Sara vil tre inn i rollen som digital markedsfører og tekstforfatter i B17. Her skal hun jobbe aktivt med våre kunder, og hjelpe dem med operativt markedsarbeid og tekstproduksjon. Sara vil også bidra med konseptutvikling på tekst- og filminnhold.

-Jeg har lenge hatt stor interesse for markedsføringsfaget og er komfortabel med å utvikle konsepter i kreative prosesser. B17 har i dag mange spennende kunder og jeg gleder meg til å komme i gang med arbeidet, avslutter Sara Hverven. 

HAR DU LYST TIL Å BLI MED PÅ LAGET VÅRT?

Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer