fbpx

Vår prosess i nettsideutvikling

HJEM VÅR PROSESS

Når vi utvikler nettsider går vi gjennom flere faser for å sikre at resultatet blir optimalt. Dette er vår prosess for nettsideutvikling. 

Bilde1 sti prosess
start

STEG 1

BLI KJENT MED BEDRIFTEN, MERKEVAREN OG DE ANSATTE

I den innledende fasen gjennomfører vi en workshop der formålet er å bli godt kjent med hvem dere er, hva deres behov er og hvilke forventninger dere har til oss.

Påfyll Gro

STEG 2

KONSEPTSKISSER OG DESIGNPROFIL

I neste fase starter designeren med blanke ark og skisserer opp nettsidens forside. Hvis designprofil ikke foreligger må vi først lage denne. Bedriftens designprofil, verdier og historie vil legge føringer for det visuelle uttrykket nettsiden får. Konseptskissene skal gi kunden et godt bilde på hvordan nettsiden vil se ut. 

lang strek2
DSC01182 scaled
lang strek2

STEG 3

VI SETTER OPP EN PROTOTYP AV NETTSIDEN

Når det visuelle uttrykket for nettsiden er satt, setter vi opp en prototyp i Adobe XD. Protoypen vil gi en reell opplevelse av en interaktiv nettside, både på desktop og mobil. Knapper og navigeringer vil fungere i sanntid, og designet vil gi et riktig bilde i form av avstand, “luft”, form og farge. 

Påfyll Fanny

STEG 4

INNHOLDSPRODUKSJON TIL NETTSIDEN 

En nettside skal fylles med innhold som tekst, foto og gjerne video. Hvis det er behov for nytt innhold sørger vi for at det produseres samtidig som nettsiden utvikles. Jo tidligere vi kan bytte ut dummytekst og dummybilder med riktig innhold, jo kortere og smidigere blir prosessen.

lang strek2
Start video
lang strek2

STEG 5

SELVE UTVIKLINGEN AV NETTSIDEN

Når prototypen er godkjent starter selve webutviklingen. Vi utvikler alltid nettsider i plattformen WordPress. Estimert tid for når siden er ferdig utviklet avhenger av kompleksitet og størrelse på siden. Før siden avleveres, testes den først internt hos oss, og deretter får dere mulighet til å teste den før den settes live.

Start video

STEG 6

SØKEMOTOROPTIMALISERING

For at innholdet på nettsiden din skal være synlig gjennom søk i Google, må det søkemotoroptimaliseres. Det er ofte en tidkrevende prosess som foregår kontinuerlig. Vi deler inn denne prosessen i teknisk og praktisk SEO. Begge deler er like viktig for et godt resultat. 

lang strek2
DSC03473 scaled
lang strek2

STEG 7

BESKYTT NETTSIDEN DIN GJENNOM TRYGG HOSTING

Når nettsiden er ferdig utviklet bør du sørge for at deg til enhver tid er i trygge hender. En sikker nettside handler ikke bare om å eliminere risiko, men også å forebygge risikoen for angrep. Vi tilbyr hostingavtale hos oss, slik at du kan være trygg på at nettsiden til enhver tid er oppdatert og holder seg på et høyt sikkerhetsnivå.

DSC05101 scaled

STEG 8

MARKEDSFØRING AV NETTSIDEN

Når nettsiden står ferdig må du sørge for å få trafikk inn til siden. Det finnes flere måter å få flere besøkende inn til siden gjennom markedsføring. 

lang strek2
ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN VI JOBBER?

Ta gjerne kontakt med oss for en kaffeprat.

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer