Hvordan skal det du lager oppleves?

NETTSIDER/ INTERAKSJONSDESIGN

Nettsider
HJEMTJENESTER – NETTSIDER

Samspillet mellom mennesker og systemer vil definere om en brukeropplevelse er god eller dårlig. Jo bedre vi evner å forstå hva kunden ønsker og tenker, jo enklere er det å utvikle nettsider som både er relevante, brukervennlige og attraktive.

Nettsider

Når vi utvikler nettsider går vi gjennom flere faser for å sikre at resultatet blir optimalt. I forarbeidet har vi fokus på brukervennlighet og design, målgruppe og kjøpsreise samt innhold. Det er viktig at merkevarens identitet kommer tydelig frem, og at det er en rød tråd gjennom alt fra det visuelle til det tekstuelle.

Les mer om nettsideutvikling

Søkemotoroptimalisering (SEO)

For at Google og andre søkemotorer skal kunne gi gode søkeresultater, har de utarbeidet retningslinjer for hva en nettside må gjøre teknisk og praktisk for at de skal bli synlige. Den beste metoden er å jobbe med søkemotoroptimalisering. Da vil innholdet på nettsiden din enklere dukke opp når noen i målgruppen leter etter tjenester eller varer som er relevante for dem. 

Les mer om SEO

Webhosting

For å beskytte nettsiden din mot dataangrep kan det være lurt å ha en ansvarlig som overvåker sikkerheten. Det kan være alt fra å verne om brukeropplysninger, sørge for at sider laster raskt, til å tilby daglige sikkerhetskopier av alle filer, e-postmeldinger og databaser. 

Les mer om webhosting

HØYDEPUNKTER NETTSIDER/ INTERAKSJONSDESIGN

Motorpool
Ny nettside med fokus på brukervennlighet og fleksibilitet og en rød tråd gjennom hele kjøpsreisen.
Familiehjelp
Med ny nettside og historiefortelling evnet vi å formidle et budskap som bidro til flere familiehjem for Familiehjelp.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer