Dette hjelper vi kundene våre med

TJENESTER

HJEM – TJENESTER
Rådgivning

En viktig del av det å bygge gode kundeforhold handler om å bli godt kjent med bedriften, merkevaren og deres ansatte. For at vi skal kunne gi våre kunder best mulig rådgivning, bruker vi god tid på å oppnå gjensidig tillit og en felles forståelse av hva kunden forventer av oss.

Nettsider

Samspillet mellom mennesker og systemer vil definere om en brukeropplevelse er god eller dårlig. Jo bedre vi evner å forstå hva kunden ønsker og tenker, jo enklere er det å utvikle nettsider som både er relevante, brukervennlige og attraktive.

Design

Selv et godt og gjennomarbeidet konsept krever en god innpakning slik at det vekker interesse og gjenkjennelighet. Våre produsenter legger stor lidenskap og kreativitet i jobben med å lage en visuell identitet og et unikt design.

Innhold

Formidling og historiefortelling er viktig slik at leseren oppfatter merkevaren som ekte, nær og ærlig. Våre innholdsprodusenter jobber hardt for å lage faglig og inspirerende innhold. 

Digital markedsføring

Markedsføring er viktig, både for å nå ut med et budskap og for å gjøre det tilgjengelig. Men det er vel så viktig at det når ut til riktig målgruppe, slik at leseren oppfatter det som relevant. Våre markedsførere bruker god tid på å bli kjent med kundens målgruppe, analysere markedet og lage treffende budskap for riktig kanal. 

KONTOR

Billingstadsletta 17,
1396 Billingstad

KONTAKT

OM OSS

Vil du vite mer om hvem som jobber i B17?

SPØRSMÅL?

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe.

SE VÅRE PROSJEKTER

Asker og Bærum Boligbyggelag
Vi produserte film, annonsemateriell og tekst for å markere ABBL sitt 75-årsjubileum gjennom en merkevarebyggende kampanje.
Familiehjelp
Med ny nettside og historiefortelling evnet vi å formidle et budskap som bidro til flere familiehjem for Familiehjelp.
Obos Fornebu
Økt interesse for nytt boligfelt av Obos på Fornebulandet gjennom historier om hvordan det er å flytte fra hus til leilighet.
Nedre Bleiker Gård
Innholdsmarkedsføring rettet mot lokalmiljøet ga stor interesse for Nedre Bleiker Gård sin salgsstart.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer