fbpx
Facebook-annonsering

Slik kan vi hjelpe deg med Facebook-annonsering

HJEM BLOGG – SLIK KAN VI …

En sparringspartner med kompetanse på digital markedsføring, kreativitet, inspirasjon og analyse kan være en verdifull investering. For skal du og din organisasjon lykkes med digital markedsføring må dere inneha en rekke egenskaper og beherske flere ulike fagdisipliner.

Kreativitet må for eksempel spille på lag med både strategi og analyse. I tillegg må man ha oppdatert kompetanse om kunde- og brukerreiser, og hvordan disse kan oversettes til konkrete aktiviteter i de ulike kanalene. Ikke minst, bør man ha en oversikt over hvordan de ulike kanalene kan best spille på lag sammen. Det er nemlig først da man får maksimal uttelling for de investerte reklame- og markedskronene!

Sparringspartner med bred kompetanse

Har du ofte spurt deg selv om hvordan du kan lykkes med digital kommunikasjon og markedsføring? Da er du langt ifra alene. Vi møter mange mennesker som står i samme situasjon. Hvordan kan jeg få bedre resultater med markedsføringen min? Hvor skal jeg starte for å komme i gang?  
Hos oss får du en dedikert rådgiver som følger deg hele veien. Fra den første kaffekoppen og idéene vi har til utarbeidelse av kampanjeaktiviteter, optimalisering og evaluering i etterkant. Basert på ditt behov og ønsker, setter vi sammen et fagteam; nøye utvalgt for å svare på deres utfordringer.

Våre spesialister har lang og variert erfaring med digital kommunikasjon og markedsføring. Vi hjelper dere å kartlegge kundereisen og identifisere de digitale møtepunktene der deres selskap kan utgjøre en forskjell i kundenes liv.

Facebook er slik sett en verdifull kanal for å treffe brukerne der de er. Her bistår vi med planlegging og oppsett av kampanjer, rettet mot nettopp de målgruppene dere ønsker å nå. Kontinuerlig oppfølging og justering av annonseløpene basert på leveranser sørger for at dere får til enhver tid best mulig verdi for de investerte midlene.

Vi bistår selvsagt også med å vurdere kanalmiksen og finne frem til de mest effektive flatene for det budskapet dere skal nå ut med. Det kan være å jobbe med økt organisk synlighet i Google via søkemotoroptimalisering (SEO), betalt synlighet via Google Ads eller tilleggsannonsering gjennom andre annonsenettverk eller sosiale medier-kanaler.

Lønnsom kreativitet

For å nå ut og virkelig treffe med budskapet ditt kreves det innholdskompetanse. Våre innholdsprodusenter kan hjelpe deg å forvandle forretnings- og markedsstrategi til konkrete og skreddersydde aktiviteter.

Kreativitet er nemlig selve nøkkelen til å lykkes på Facebook. Her konkurrerer mange andre annonsører om brukernes oppmerksomhet. Vi besitter den nødvendige spesialkompetansen og erfaringen som kreves for å lage innhold som skiller seg ut. Sammen finner vi frem til kampanjemålsettinger, som vi så oversetter til tekst, bilder, video og infografikk.

Vi sørger også for å lage gode Facebook-annonser, der tekst og det visuelle jobber sammen for best mulig måte å kommunisere med ditt utvalgte publikum. Vi tilpasser det visuelle uttrykket og språket ettersom vi ser hvordan de definerte målgruppene reagerer på og engasjerer seg i annonsene dine. Alt det vi lærer deler vi selvsagt med deg, slik at du får enda bedre innsikt i atferden til dine eksisterende og potensielle kunder.

Analyse, innsikt og teknisk oppsett

Noe av det som gjør Facebook-markedsføring så kraftfullt er muligheten til å optimalisere annonsene underveis, samt hente ut detaljert statistikk om blant annet brukeratferd og konverteringer. Vi har et sterk analyse- og innsiktsmiljø, som våre kunder setter stor pris på. 

Vi kan bistå med å innhente informasjon om ditt kundesegment, bransjen og markedet. Dette gir oss et godt grunnlag for å lage effektive og lønnsomme Facebook-kampanjer. Ved hjelp av dataanalyse kan vi finne frem til de mest lønnsomme medieinvesteringene på tvers av dine aktiviteter og hjelpe deg å prioritere ressursene.

Trenger du hjelp med teknisk oppsett, for eksempel for å installere sporingskoden Facebook-piksel på nettsidene dine, hjelper vi gladelig til. Vi har også mye erfaring med å tilpasse informasjonsarkitekturen og den tekniske koden på nettstedet. Dermed kan vi være sikre på at brukerne får en best mulig opplevelse av din merkevare også etter at de forlater Facebook. Akkurat som vi A/B-tester kampanjene vi setter opp på Facebook, kan vi også gjøre tilsvarende tester på nettstedet ditt for å kontrollere at du har det mest optimale oppsettet.

Trenger du hjelp til digital markedsføring på Facebook, eller andre digitale kanaler?

KONTAKT OSS FOR HJELP TIL FACEBOOK-ANNONSERING

Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?
Merkevarene som alltid er i opposisjon - Rebellene

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer