fbpx
webhosting webhotell

Rask webhosting fører til mindre bounce rate

HJEM BLOGG – RASK WEBHOSTING FøRER …

Når du besøker en nettside vil opplevelsen du får ofte være avgjørende for om du blir værende inne på siden, og om du kommer tilbake ved en senere anledning. Dersom siden ikke laster raskt nok kan den besøkende fort blir utålmodig og siden oppfattes som useriøs. Derfor er investering i god webhosting viktig.

En nettside som gir besøkende en god opplevelse, som laster raskt og tilfører leseren verdi vil både gi en langt bedre brukeropplevelse, men også ha mye å si for Google sin prioritering i søkemotoren. Et nettsted som får tilbakevendende kunder, vil med stor sannsynlighet prestere bedre. Etter hvert som kjøpernes oppførsel på nettet fortsetter å utvikle seg, har du ikke råd til å overse viktigheten av nettstedets hastighet.

Hva er et webhotell? (webhosting)

Et webhotell, eller webhosting som det heter på engelsk, er en tjeneste på en webserver som gjør en bruker i stand til å publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere hjemmesider. Plassen på webhotellet knyttes som regel til et domenenavn og inkluderer som oftest også e-postadresser.

Her er de viktigste årsakene til at du skal investere i god webhosting:

En rask nettside fører til mindre bounce rate

En besøkende bruker cirka 3 sekunder fra den kommer inn på en nettside, til den foretar en handling. Hvis disse 3 sekundene kun brukes på å laste inn nettsiden har du allerede tapt tid, og muligens mistet en potensiell kunde fordi den velger å forlate nettsiden.

Bedre søkemotoroptimalisering på Google

Google favoriserer nettsteder som har rask responstid for å sikre at sine egne brukere får en best mulig opplevelse når de anvender søkemotoren. Søkeresultater som på best og raskest mulig måte hjelper brukeren å løse et problem, eller finne svar på en problemstilling, vil derfor ha mye å si for hvor langt opp nettsiden kommer i søkeresultatene.

En raskere nettside fører til mer salg

Forventningene man i dag har til nettsteder er langt større enn det var tidligere. Når forventningene til hastighet ikke innfris, svekkes tålmodigheten fort, og nettstedet kan fort miste mange salg på veien. 

Konklusjon

Siden 2018 har Google presset internett til å bli raskere og raskere. Det betyr at nettsteder som ikke gir gode resultater, raskt vil ligge etter konkurrentene sine fordi konverteringene uteblir som følge av at de besøkende forlater nettstedet for tidlig. 

Vi kan hjelpe deg med å gjøre nettsiden din raskere!

Nettsiden er som et hus. Huset trenger en lokasjon, det trenger tilsyn og vedlikehold. Vi i B17 media sørger for at nettsiden din driftes døgnet rundt og holder dagens standard. Med allokerte ressurser vil det aldri påvirke deg som kunde dersom huset til naboen brenner. Vår lagringskapasitet utvides etter deres behov. Dette betyr at du som kunde har dedikert serverplass hos oss. 

Vi driver både med webhosting og nettsideutvikling. Her legger vi til rette for at du skal være best på ditt marked. Det betyr at vi sørger for ytelsen både på servernivå og webnivå vil være optimalt når en besøker nettsiden din. 

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi gjerne ta en prat rundt webhosting og nettsider.

TRENGER DU ET WEBHOTELL TIL DIN NETTSIDE?
Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer