fbpx
Östberg leverer produkter som bidrar til et sunt og godt inneklima der mennesker oppholder seg. De er en ledende aktør innen ventilasjon og vifter i det europeiske markedet. Nå ønsker de å ta en betydelig større markedsandel i Norge.

HJEMPROSJEKTERFAMILIEHJELP

NETTSIDE

Om prosjektet:

Vi ville gå bort fra et rent produktfokus; viftene og ventilasjonssystemene, og valgte heller å vise frem verdien produktene deres tilfører. Som en del av en kommunikasjonsstrategi vi hadde laget for Östberg Norge, viste vi mennesker i et friskt og rent innemiljø. Dette gjør at kundene kan assosiere seg med det de ser og forstå produktenes faktiske verdi.

De nye nettsidene vi lagde ble fylt med tekst, bilder og film som vi produserte.

Nettsideutvikling
og design

I Norge ville Östberg fokusere på å ta en større del av det private markedet, men vi måtte også bære i minnet deres kjernemarked; leveranser til profesjonelle aktører og større prosjekter. Derfor ble nettsiden delt i to, privat og proff. Designet og UX sørger for en naturlig kundereise som er relevant for målgruppen.

Jag är mycket förnöjd med det samarbete vi har och den relation vi fått på plats. Detta både avseende vad ni levererar och på det sätt ni gör det. Vi på Östberg känner verkligen att vi betyder något för er och att ni, på riktigt, tycker om det ni gör.

Malin Mellow Østberg

FLERE JOBBER

Plantebørsen

Drømmehagen på nett

NETTSIDE
Kverneland Bil

Alle skal trives

NETTSIDE
Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer