Sisters in Business

Sisters in Business

HJEM – PROSJEKTER – SISTERS IN BUSINESS

UTFORDRING 

Sisters in Business er en sosial virksomhet som skaper arbeid for kvinner med innvandrerbakgrunn. De produserer unike,  bærekraftige funksjonelle produkter. Ett av produktene som de ønsker å selge flere av er et handlenett, som i seg selv er et praktisk og anvendelig produkt, men ved å bruke dette nettet støtter man opp om organisasjonens formål; å få kvinner ut i arbeid slik at de kan bli økonomisk uavhengige. 

LEVERANSE

UTFORDRING 

UTFORDRING 

Sisters in Business er en sosial virksomhet som skaper arbeid for kvinner med innvandrerbakgrunn. De produserer unike, bærekraftige funksjonelle produkter. Ett av produktene som de ønsker å selge flere av er et handlenett, som i seg selv er et praktisk og anvendelig produkt, men ved å bruke dette nettet støtter man opp om organisasjonens formål; å få kvinner ut i arbeid slik at de kan bli økonomisk uavhengige.

LEVERANSE

PRODUKSJON

Kvinnene som jobber i Sisters in Business har alle ulike historier og opphav, men felles for dem alle er at de bærer med seg en bagasje. Vi ønsket å fortelle deres historie for å trigge formålet og ønsket om å bære handlenettet. Kampanjen fikk navnet Bagasje.

LØSNING

Gjennom virkningsfulle bilder, tekst og video evnet vi å fortelle deres historie, samtidig som vi ga seeren mulighet for å bestille handlenettet.

Filmen viser hva Sisters in Business står for og illustrerer på en god måte flere av de viktige sosiale effektene det gir å ha fast jobb. B17 har levert en film vi alle kan være stolte av til inspirasjon for flere og som kan brukes overfor flere av våre målgrupper.

Marianne Hildeng Vigneau, Design- og produksjonssjef i SiB

TEAMET BAK 

Thomas Holm
Rådgiver kommunikasjon

Sebastian Andersen
Videoprodusent

Fanny D. Arvesen
Konseptuell rådgiver

PRODUKSJONER FOR SISTERS IN BUSINESS

Start video
sisters in business prosjekt b17
sisters in business prosjekt b17_3

DETTE KAN VI HJELPE DEG MED

FLERE PROSJEKTER

Budstikka
Videoproduksjon for å fremme de ansatte og belyse deres drivkraft i jobben de gjør for Budstikka.
SurfCamp
Gjennom programmatisk annonsering, native annonsering og sosiale medier bidro vi til å fylle opp plasser til SurfCamp sommercamp.
Kverneland bil
B17 ble en stødig og trygg partner på Performance marketing og sosiale medier.
Sisters in Business
Merkevarebygging gjennom innholdsproduksjon med salgsutløsende budskap.
Motorpool
Ny nettside med fokus på brukervennlighet og fleksibilitet og en rød tråd gjennom hele kjøpsreisen.
Asker og Bærum Boligbyggelag
Vi produserte film, annonsemateriell og tekst for å markere ABBL sitt 75-årsjubileum.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer