fbpx

Nedre Bleiker Gård

HJEMPROSJEKTER – NEDRE BLEIKER GÅRD

UTFORDRING 

Skånsomt plassert i et grønt paradis, på Nedre Bleiker Gård i Asker, skulle det skapes et nytt boligprosjekt. For å gjøre boligprosjektet kjent og skaffe nok interessenter før boligsalget startet, ønsket kunden markedsføring gjennom merkevarebyggende tiltak.

LEVERANSE

UTFORDRING 

UTFORDRING 

Skånsomt plassert i et grønt paradis, på Nedre Bleiker Gård i Asker, skulle det skapes et nytt boligprosjekt. For å gjøre boligprosjektet kjent og skaffe nok interessenter før boligsalget startet, ønsket kunden markedsføring gjennom merkevarebyggende tiltak.

LEVERANSE

PRODUKSJON

Når vi kjøper oss nytt hus er det mer enn selve huset som er viktig. Beliggenheten, nabolaget og atmosfæren rundt er med på å skape et hjem og et liv. Nedre Bleiker gård ligger sentralt til i Asker, med kort avstand til flott natur og areal bestående av fredede eiketrær og et historisk gårdstun. Når vi produserte annonsørinnhold var det med fokus på å skape en identitet ved prosjektet som vekket følelser hos interessentene, slik at de ville ønske å bosette seg her. 

LØSNING

Innholdet ble distribuert til Budstikkas lesere på nett og i papiravisen. På nettavisen ble det laget 4 ulike annonsørinnhold, tilpasset desktop og mobil, som lå i rotasjon på forsiden i en kort periode. Pluggene ble optimalisert underveis slik at den som oppnådde best klikkresultater ble vist mest. Artikkelen ble også delt som sponset innhold gjennom Budstikka sin Facebook-konto og på Botrend.no. Her kunne vi målstyre kampanjen til et område på 20 km rundt Asker. Det ble laget tre ulike budskap i starten, med optimalisering fortløpende slik at den beste annonsen ble mest delt.

*B17 Media er eid av Budstikka Holding. Vi kan derfor tilby en mediedistribusjonspakke gjennom Budstikka som et unikt produkt blant våre tjenester.

Last ned kundecaset om Nedre Bleiker gård og se hvilke resultater vi oppnådde. 

Samarbeidet med B17 Media har vært skreddersøm hele veien. Det å velge et lokalt mediebyrå som vet hva som fungerer i området, og som har spisskompetanse på markedsføring har vært essensielt.

TEAMET BAK 

Fanny Arvesen
Konseptuell rådgiver

PRODUKSJONER FOR NEDRE BLEIKER GÅRD

Nedre Bleiker 07 Vibeke Montero scaled
Nedre Bleiker Gaard
Nedre Bleiker Gaard

25 leiligheter med nostalgisk ytre og moderne indre
Les saken >

Nedre Bleiker Gård – Nå går de nye leilighetene unna!
Les saken >

DETTE KAN VI HJELPE DEG MED

FLERE PROSJEKTER

Bamsefondet
Reklamefilm som bidro til økt kjennskap og flere søkere til Bamsefondet.
Har du rom for en til?
Slik økte vi antall søknader om å bli familiehjem fra 0 til 100 på ett år.
Alle skal trives i en bil fra Kverneland bil
Slik reduserte vi fluktfrekvensen på Kverneland bil sin nettside fra 60 % til 0,4 %.
Mye mer enn bare luft
Slik har vi hjulpet Østberg med å styrke merkevaren sin i det norske markedet.
Frisk Asker
Slik har vi profesjonalisert den visuelle identiteten til Frisk Asker Hockey.
Årets kuleste sommerleir
Slik fikk Surfcamp rekordmange deltakere til sin sommercamp.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer