Bærum kommune/Bærum næringsråd

Bærum kommune/Bærum næringsråd

HJEM – PROSJEKTER – BÆRUM NÆRINGSRÅD/ BÆRUM KOMMUNE

UTFORDRING 

Da hele Norge stengte ned den 12. mars ble næringslivet satt på prøve. Bærum Næringsråd ønsket, i samarbeid med kommunen, å spre glede og optimisme for sambygdingene, samt å støtte det lokale næringslivet. B17 ønsket å bidra i dugnadsprosjektet.

LEVERANSE

PRODUKSJON

Den mest effektive måten å skape engasjement og spredning av et budskap er gjennom sosiale medier. Gjennom video kunne vi på en virkningsfull måte formidle det som ble det bærende budskapet i prosjektet; Vi sees i morgen! 

LØSNING

Vi hentet inspirasjon fra musikalen “Annie” og sangen “I morgen”. Formålet var å formidle et håp om en bedre morgendag i en tid som var preget av usikkerhet.

Videoen skulle illustrere folketomme gater, tribuner, butikker og offentlige arenaer som vanligvis er fulle av folkeliv. For å gi en følelse av samhold og tilhørighet, ble det benyttet lokale bidragsytere og steder fra lokalmiljøet. Gjennom sang og piano evnet vi å formidle budskapet på en enkel og vakker måte. 

 

Filmen ble veldig fin og B17 evnet å formidle budskapet på en profesjonell måte. Kommunikasjonen traff godt, både emosjonelt og taktisk, i en utfordrende tid. Byrået leverte en film vi er stolte av – det kommer tross alt en dag i morgen.

Gry Skådinn, Bærum næringsråd

TEAMET BAK 

fanny-v2-2

Fanny Arvesen
Ide og konsept

Erik G. Vangsnes
Videoprodusent

Gro Kirkenær Krogh
Prosjektleder

Thomas

Thomas Holm
Markedsfører

PRODUKSJON FOR BÆRUM NÆRINGSRÅD OG BÆRUM KOMMUNE

Play Video

FLERE PROSJEKTER

Kverneland bil
B17 ble en stødig og trygg partner på Performance marketing og sosiale medier.
Motorpool
Ny nettside med fokus på brukervennlighet og fleksibilitet og en rød tråd gjennom hele kjøpsreisen.
Asker og Bærum Boligbyggelag
Vi produserte film, annonsemateriell og tekst for å markere ABBL sitt 75-årsjubileum gjennom en merkevarebyggende kampanje.
Familiehjelp
Med ny nettside og historiefortelling evnet vi å formidle et budskap som bidro til flere familiehjem for Familiehjelp.
Bærum kommune/Bærum næringsråd
Et dugnadsprosjekt hvor vi utarbeidet ide, konsept og videoproduksjon for å støtte det lokale næringslivet da Norge stengte ned.
Obos Fornebu
Økt interesse for nytt boligfelt av Obos på Fornebulandet gjennom historier om hvordan det er å flytte fra hus til leilighet.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer