ANNONSERING BASERT PÅ TIDLIGERE SØK ELLER MÅLGRUPPEKRITERIER

Du har sikkert lagt merke til annonser som dukker opp på ulike nettsteder du er innom. Ofte følger disse annonsene deg uansett hvor du beveger deg, og om du registrerer innholdet i annonsen bevisst eller ubevisst, vil de til en viss grad påkalle din oppmerksomhet. Spesielt etter at du har gjort et søk relatert til annonsens innhold. På en eller annen måte vil du som bruker være innenfor annonsørens målgruppekriterier. Det er dette vi kaller programmatisk annonsering. Det er en meget effektiv måte å nå ut til et bredt publikum gjennom flere ulike medier for å påvirke deres kjøpsbeslutning.

FULL KONTROLL PÅ DINE ANNONSEKRONER

Ved å benytte slik annonsering har du full kontroll på hvordan du bruker dine annonsekroner. Hver gang noen i din segmenterte målgruppe går inn på en nettside som inneholder annonser, vil det i bakhånd foregå en auksjon på nett. Den annonsøren som har det høyeste budet av de som ønsker å benytte denne annonseplassen, vinner annonseplassen. Målgruppekriteriene og ønsket budsjett er allerede bestemt i forkant, noe som gjør at prosessen kan avgjøres i løpet av millisekunder.

For at programmatisk annonsering skal gi best mulig effekt er det viktig med riktig målretting slik at den oppmerksomheten du tilkaller deg med stor sannsynlighet vil påvirke mottakers interesse.  Med over to millioner nettsteder og 650 000 apper der bannerannonser kan vises, er det nok av steder hvor du kan treffe din målgruppe.

En bannerannonse retter seg mot en målgruppe basert på demografi, geografi eller digital atferd. Slike annonser egner seg for å fange oppmerksomheten til leseren og for å bygge en sterkere merkevare.

HVORDAN KAN B17 MEDIA BISTÅ MED PROGRAMMATISK ANNONSERING?

Vi hjelper deg med å sette opp målrettede annonser i de kanalene som er best egnet for å nå dine mål. For at du skal være trygg på at du får mest mulig igjen for pengene, sørger vi for å optimalisere og justere annonsene dine underveis.

Les mer om merkevarebyggende annonsering. 

digital annonsering

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg rundt programmatisk annonsering?
Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.