fbpx
Vi inspirerer mennesker til å ta gode valg

OM OSS

Vi er en allsidig gjeng bestående av engasjerte kreatører, rådgivere og prosjektledere som jobber mot et felles mål. Vi skal formidle og forvalte våre kunders merkevare slik at de får en tydelig og etablert posisjon i et konkurransepreget marked. 

Vi tror at relasjoner mellom mennesker og merkevarer er det som knytter nære bånd og skaper lojale kunder. Den beste måten du kan bygge relasjoner på er, etter vår mening, gjennom historiefortelling. Alle har en historie. Vår viktigste oppgave er å inspirere til å fortelle hvem du er, hva du gjør og hvorfor du gjør det. Derfor kaller vi oss historiefortellere. 

 

VÅR HISTORIE

B17 har sitt utspring fra lokalavisen Asker og Bærum Budstikke,  og ble etablert i 2018 for å tilby lokale annonsører et bredere utvalg av digitale tjenester. Fra og med 2022 har de ansatte tatt over eierskapet av B17. Vi har med oss ansatte med bred erfaring fra bransjen og som kjenner det lokale næringslivet bedre enn de fleste. Vi har som målsetning om å bli det foretrukne byrået i Asker og Bærum. 

HJEM OM OSS

Spørsmål om oss?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer