NETTSIDEN BØR HA TIL HENSIKT Å INFORMERE, ENGASJERE OG KONVERTERE.

Vi har alltid kjøpsreisen i fokus når vi hjelper våre kunder med å utarbeide design og nettsider. Brukervennlighet, gode visuelle effekter, bilder, video og relevant tekst er viktig for å holde på leserne. For oss er det viktig å bli godt kjent med kunden og menneskene som jobber der. Alle har en historie, og den ønsker vi å formidle på god måte. 

I filmen snakker vår grafiske designer, Gro om en kunde som gjorde ekstra inntrykk på henne. Her kan du lese mer om hvordan vi jobbet med utvikling av ny nettside for Familiehjelp.

HVORDAN KAN B17 BISTÅ MED NETTSIDER OG DESIGN?

Før vi går løs på design og oppsett kartlegger vi deres markedsposisjon, konkurransefortrinn og analyserer målgruppen slik at vi er rustet til bedre å kunne forstå kundereisen. Deretter implementerer vi funksjonalitet med fokus på brukervennlighet. I siste fase kvalitetsikrer vi at alt fungerer optimalt gjennom intern testing.

Hvis en nettside skal rangere høyt i Google sine søk trenger den relevant innhold og synlighet. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med innholdsproduksjon og annonsering i søkemotoren.

nettside

 

 

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg rundt nettsider og design?
Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.