TRENGER DU EN MARKEDSASSISTENT?

Ønsker du rask tilgang på oppdatert kunnskap og ressurser innen digital markedsføring, men vil unngå å binde opp kapital i kostbar teknologi?  Vi kan inngå som en del av din  markedsavdeling og fungere som en markedsassistent, enten det gjelder konkrete prosjekter, som en midlertidig eller permanent løsning.

HVORDAN KAN B17 MEDIA BISTÅ SOM MARKEDSASSISTENT?

Vi brenner for faget vårt og ønsker å se hver kunde som en unik mulighet til å kunne hjelpe de videre på veien mot vekst.  Vi bistår i roller i alle faser, helt fra strategi, produksjon, distribusjon, analyse og optimalisering.

Vil du komme i gang med digital markedsføring i alle kanaler der din målgruppe befinner seg? Kom innom oss på en kaffe, eller ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Våre rådgivere står klar til å høre mer om dine utfordringer og gi deg gode råd til hvordan du kan løfte selskapet ditt ytterligere!

Les mer her om fordeler ved å samarbeide med oss. Trenger du hjelp til å komme i gang med annonsering på facebook eller andre digitale kanaler? Her kan du lese mer om fordelene ved å velge et byrå.

Markedsassistent

Vil du vite mer om hvordan vi kan fungere som en markedsassistent?
Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.