fbpx
Vil du bli med på laget?
HJEM JOBBE HOS OSS
JOBBE HOS OSS?

Vi har som mål å skape Norges beste arbeidsplass. Derfor setter vi trivsel og kulturbygging høyt. Hos oss skal du glede deg til å gå på jobb, hver dag. Sammen skal vi inspirere, engasjere og utfolde hverandre. Vi ønsker å videreutvikle merkevare B17. Til det trenger vi alltid dyktige ansatte som identifiserer seg med våre verdier; vi skal være inspirerende, innovative og inkluderende.

 

 

Vi ser alltid etter nye dyktige medarbeidere som gjenspeiler mangfoldet av menneskene vi når med kundenes kommunikasjon. Det betyr at vi er på jakt etter alt fra sultne talenter til erfarne fagspesialister, med bred bakgrunn og ulik kompetanse.

Vår kultur

Vi tror at vår kultur er vår viktigste ressurs. For at vi skal kunne lykkes er vi avhengige av en god lagfølelse og et godt fellesskap. Det gjenspeiler vår verdi om å være inkluderende.

Det er viktig at våre ansatte blir godt ivaretatt. Derfor tilbyr vi fleksibel arbeidstid, ekstra feriedager, god pensjonsordning og konkurransedyktige betingelser. 

Var kultur
DSC00817
Vår ferskeste tilfredshetsmåling 

Vi har tro på at ansatte som gleder seg til å gå på jobb, og som er stolt av arbeidsplassen sin, bidrar til å skape de beste resultatene. Derfor måler vi jevnlig våre ansattes tilfredshet. I dag scorer vi 7,5 av 10. Det våre ansatte er mest fornøyd med nå er forholdet til nærmeste leder, personlig utvikling og stolthet over egen arbeidsplass.

Vår ferskeste tilfredshetsmåling

Vi har tro på at ansatte som gleder seg til å gå på jobb, og som er stolt av arbeidsplassen sin, bidrar til å skape de beste resultatene. Derfor måler vi jevnlig våre ansattes tilfredshet. I dag scorer 8,6 av 10. Det våre ansatte er mest fornøyd med nå er forholdet til nærmeste leder, personlig utvikling og stolthet over egen arbeidsplass.

8,6
10
0

Hva vi kan tilby deg

DSC00381 scaled

Våre verdier

INSPIRERENDE
INNOVATIVE
INKLUDERENDE

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte fagfolk. Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en åpen søknad og fortell hvorfor du vil jobbe hos oss.

girl

'' Vi tror på å sette mennesket fremfor profitt og at alle mennesker skal få like muligheter til å utvikle seg, ytre seg og føle seg verdifulle.

Blogg
Merkevaren for de fremoverlente? Bli med eventyreren på tur!
Vi nordmenn har alltid vært eventyrere. Flere av de mest kjente eventyrerne i verden er norske. Heyerdahl, Amundsen, Nansen. Men er vi egentlig glad i eventyrer-merkevarene?
Merkevarene som har svarene på alt? Hør på Vismannen!
Så langt i serien om arketyper, har vi diskutert flere merkevarer som setter kreativitet og følelser først. Sist om skaperen og den uskyldige. I dette innlegget skal vi ta frem merkevarene som snakker til den andre siden av hjernen. Storhjernen eller cerebrum. Fakta, fornuft og realitetsorientert.

Se hvordan vi har det

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer