fbpx

Vil du bli med på laget?

JOBBE HOS OSS?

Vi har som mål å skape Norges beste arbeidsplass. Derfor setter vi trivsel og kulturbygging høyt. Hos oss skal du glede deg til å gå på jobb, hver dag. Sammen skal vi inspirere, engasjere og utfolde hverandre. Vi ønsker å videreutvikle merkevare B17. Til det trenger vi alltid dyktige ansatte som identifiserer seg med våre verdier; vi skal være inspirerende, innovative og inkluderende.

Vår kultur

Vi tror at vår kultur er vår viktigste ressurs. For at vi skal kunne lykkes er vi avhengige av en god lagfølelse og et godt fellesskap. Det gjenspeiler vår verdi om å være inkluderende.

Det er viktig at våre ansatte blir godt ivaretatt. Derfor tilbyr vi fleksibel arbeidstid, ekstra feriedager, god pensjonsordning og konkurransedyktige betingelser.

stockimg
istock1
Vår ferskeste tilfredshetsmåling

Vi har tro på at ansatte som gleder seg til å gå på jobb, og som er stolt av arbeidsplassen sin, bidrar til å skape de beste resultatene. Derfor måler vi jevnlig våre ansattes tilfredshet. I dag scorer vi 7,5 av 10. Det våre ansatte er mest fornøyd med nå er forholdet til nærmeste leder, personlig utvikling og stolthet over egen arbeidsplass.

Vår ferskeste tilfredshetsmåling

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus.

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Sed porttitor lectus nibh. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

7,5
10
0

Hva vi kan tilby deg

placeholder
Våre verdier

Våre verdier står høyt i fokus hos oss. Hver dag har vi fokus på å etterleve dem. Vi skal være:

INSPIRERENDE
INNOVATIVE
INKLUDERENDE

Ledige stillinger

Innholdsproduksjon/Tekstforfatter 

Har du evnen til å forstå kundens behov, er opptatt av godt språk og engasjerende innhold?

Innholdsproduksjon/Tekstforfatter 

Har du evnen til å forstå kundens behov, er opptatt av godt språk og engasjerende innhold?

Innholdsproduksjon/Tekstforfatter 

Har du evnen til å forstå kundens behov, er opptatt av godt språk og engasjerende innhold?

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte fagfolk. Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en åpen søknad og fortell hvorfor du vil jobbe hos oss.

girl

'' Vi tror på å sette mennesket fremfor profitt og at alle mennesker skal få like muligheter til å utvikle seg, ytre seg og føle seg verdifulle.

Play Video about Motorpool
Rekrutterings-video

We are always looking for new skilled employees who reflect the diversity of the people we reach with our customers’ communication. This means that we are looking for everything from hungry talents to experienced professionals, with a broad background and different skills.

Blogg

B17 henter to nye fra Høyskolen Kristiania!
Levi Dakin går fra Amesto Marketing til B17 og Emilie Skoglund trer inn som innholdsprodusent!
Fordeler ved bruk av prototyper i nettsideproduksjon
Kunden vil ofte se hvordan designer og utvikler har tenkt at nettsiden skal se ut, og ønsker gjerne å komme med tilbakemeldinger underveis i prosessen. Da er en prototype en god løsning for å gi kunden et mest mulig realistisk bilde av nettsiden.

Se hvordan vi har det

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer