fbpx
Vil du bli med på laget?
HJEM JOBBE HOS OSS
JOBBE HOS OSS?

Vi har som mål å skape Norges beste arbeidsplass. Derfor setter vi trivsel og kulturbygging høyt. Hos oss skal du glede deg til å gå på jobb, hver dag. Sammen skal vi inspirere, engasjere og utfolde hverandre. Vi ønsker å videreutvikle merkevare B17. Til det trenger vi alltid dyktige ansatte som identifiserer seg med våre verdier; vi skal være inspirerende, innovative og inkluderende.

 

 

Vi ser alltid etter nye dyktige medarbeidere som gjenspeiler mangfoldet av menneskene vi når med kundenes kommunikasjon. Det betyr at vi er på jakt etter alt fra sultne talenter til erfarne fagspesialister, med bred bakgrunn og ulik kompetanse.

Vår kultur

Vi tror at vår kultur er vår viktigste ressurs. For at vi skal kunne lykkes er vi avhengige av en god lagfølelse og et godt fellesskap. Det gjenspeiler vår verdi om å være inkluderende.

Det er viktig at våre ansatte blir godt ivaretatt. Derfor tilbyr vi fleksibel arbeidstid, ekstra feriedager, god pensjonsordning og konkurransedyktige betingelser.  

Var kultur
DSC00817
Vår ferskeste tilfredshetsmåling 

Vi har tro på at ansatte som gleder seg til å gå på jobb, og som er stolt av arbeidsplassen sin, bidrar til å skape de beste resultatene. Derfor måler vi jevnlig våre ansattes tilfredshet. I dag scorer vi 7,5 av 10. Det våre ansatte er mest fornøyd med nå er forholdet til nærmeste leder, personlig utvikling og stolthet over egen arbeidsplass.

Vår ferskeste tilfredshetsmåling

Vi har tro på at ansatte som gleder seg til å gå på jobb, og som er stolt av arbeidsplassen sin, bidrar til å skape de beste resultatene. Derfor måler vi jevnlig våre ansattes tilfredshet. I dag scorer 8,6 av 10. Det våre ansatte er mest fornøyd med nå er forholdet til nærmeste leder, personlig utvikling og stolthet over egen arbeidsplass.

8,6
10
0

Hva vi kan tilby deg

DSC00381 scaled

Våre verdier

INSPIRERENDE
INNOVATIVE
INKLUDERENDE

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte fagfolk. Har du lyst til å bli en del av laget vårt? Send oss en åpen søknad og fortell hvorfor du vil jobbe hos oss.

girl

'' Vi tror på å sette mennesket fremfor profitt og at alle mennesker skal få like muligheter til å utvikle seg, ytre seg og føle seg verdifulle.

Blogg
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
Trendy trender for annonsering i 2023 (og alle andre år). Jeg skjønner at man ønsker en quick-fix som gir deg en enkel løsing på hvor man skal prioritere å annonsere, men dette finnes det ikke et universielt svar på. For å velge riktig kanal å prioritere i år, så må du ta stilling til egen posisjon, merkevare og kundereisen… slik som alle andre år.
AI – bør bransjen bli bekymra?
AI er det nye årets store snakkis. Tjenesten ChatGPT fra OpenAI er programmert til å svare på spørsmål ved bruk av kunstig intelligens. Den kan brukes til å produsere artikler, sangtekster, eller kode fullstendige løsninger – uten at du får det samme svaret to ganger. Vegard har allerede testet og godkjent tjenesten til å produsere fungerende koder. Med nok input, vel å merke, men betyr dette at vi bør være bekymra?

Se hvordan vi har det

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer