fbpx
Fra kunde til byrå

Fra in-house til byrå

HJEM BLOGG – FRA IN-HOUSE TIL …

Jeg heter Sara, har en bachelor i digital markedsføring fra Westerdals, og er det nyeste tilskuddet i B17. Som barn trodde jeg at jeg ville bli sykepleier. På spørsmål om hvorfor, svarte jeg at jeg ville jobbe med mennesker. Digital markedsføring handler for meg om det samme.

Før jeg kom hit, har jeg jobbet in-house som markedskoordinator, og har selv vært den som har outsourcet. Bruk av byrå har gitt trygghet og perspektiv. De har fungert som en utvidet gjeng kollegaer, med bred erfaring på hvert sitt fagområde. Jeg har blitt inkludert i prosessene, og imponert over kompetansenivået. Vi har nerdet over format, tone of voice, og om Norges sjanser i Eurovision (med stor optimisme). 

 

Frisk Asker hadde mest sannsynlig ikke satt backen sin i buret under en sluttspillkamp. På samme måte fyller alle i et byrå en funksjon. Det gjør det mulig å utvikle deg der du er best, og derfor også å levere optimalt. Analytikeren er ikke nødvendigvis kreativ, og vice versa. Det er derfor det skal lønne seg å velge et byrå, kontra å gjøre jobben selv. 

 

Da muligheten for å bli en del av B17 bød seg, var det et naturlig neste steg. Jeg gleder meg til å få jobbe med spennende kunder, oppleve faglig utvikling, og bli en integrert del av gjengen.

HAR DU LYST TIL Å BLI MED PÅ LAGET VÅRT?

Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer