FOREDRAG/SEMINAR

B17 Media ble invitert til Kolsås Senter for å holde et foredrag om kundesentrisk og fremtidsrettet markedsføring. 

“DET ENESTE SOM ER KONSTANT ER FORANDRING.”

Book et gratis foredrag/seminar om digitale trender innen markedsføring og kommunikasjon.

Thomas Holm er leder for innovasjon og effekt i B17 Media. Han har jobbet med rådgivning av digital markedsføring i 13 år og har erfart den teknologiske utviklingen innenfor medier og kommunikasjon; på godt og vondt. Derfor vet han hvor viktig det er med en kundesentrisk og fremtidsrettet markedsføring. 

Er du ansvarlig for markedsføring av din bedrift kan jeg nå tilby skreddersydde foredrag og komme med råd, innspill og inspirasjon til hvordan du på best måte kan nå ut til målgruppen din.

Du vil få innsikt i hvordan menneskers adferd har endret seg; i takt med den teknologiske utviklingen – og hvordan det påvirker deg som markedsfører. Og viktigst av alt en bevisstgjøring rundt den nye kjøpsreisen. Endringen skjer nå – det betyr at dere må tilpasse dere endringen. Nå.

Foredraget er lettbeint og underholdende, men med relevant substans. Klarer du å samle marked, salg, butikkmedarbeidere og ansatte får bedriften din et mer helhetlig innblikk i hvordan verden henger sammen fra ditt ståsted. 

Ønsker du en frisk og annerledes start på uken, kvartalet eller et lite stunt i lunsjen, kan jeg komme og holde et foredrag om fremtidens markedsføring og hvorfor det er viktig at hele bedriften samarbeider på tvers.

Du som oss er opptatt av vekst – la meg få inspirere din bedrift til å skape det.

Vil du booke et gratis foredrag?
Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.