fbpx

Slik fungerer en nettside i WordPress

NETTSIDE WORDPRESS

HJEMTJENESTER – NETTSIDE WORDPRESS

WordPress er et intuitivt og brukervennlig CMS-system som benyttes av over 40% av verdens nettsider. Vi bruker WordPress som rammeverk fordi det er et robust verktøy til utvikling av nettsider og nettbutikker.
Previous slide
Next slide

Derfor velger vi WordPress som utviklingsplattform

For at vi skal være konkurransedyktige på utvikling av nettsider, må vi anvende oss av verktøy som gjør at vi kan levere både høy kvalitet og effektivitet. Med WordPress sikrer vi god funksjonalitet, høy stabilitet og en rekke tilpasningsmuligheter.

Vi ønsker ikke å sette begrensinger for kunden når det kommer til nettsideløsning. Dette løser WordPress fordi de er en “open source-løsning” der vi har fritt spillerom når det kommer til koding. Det innebærer at kunden tilslutt eier sluttproduktet vi leverer.

Fakta om WordPress:
WordPress community

Fordi WordPress er en såpass utbredt plattform rundt omkring i verden, har systemet et stort community bak seg. Det betyr at hvis du har problemer eller trenger støtte til utvikling, får du raskt støtte fra et enormt community. Sjansen for at noen andre har hatt tilsvarende utfordringer tidligere er derfor stor.

Åpen kildekode

WordPress er publisert under GNU offentlig lisens. Det innebærer at det er gratis å bruke plattformen, og det er ingen krav om tilknyttede lisenser eller skjulte kostnader.  Du får direkte innsikt i koden slik at du selv kan endre eller legge til funksjonalitet.

Når du har åpen kildekode kan du rapportere om sikkerhetshull. Det gjør WordPress til et pålitelig og trygt rammeverk.

Sikkerhet i WordPress

Med over 455 millioner nettsider som benytter plattformen, er WordPress et godt testet system der mange benytter seg av muligheten til å rapportere inn feil. WordPress publiserer ofte oppdateringer som sørger for at plattformen forblir sikker, gitt at brukeren sørger for å opprettholde plugins, template og wordpressmiljø til dagens standard.

Utvidelser og temaer

WordPress har mange tilleggsfunksjoner som kan legges til. Disse er levert av tredjeparts-leverandører og kan bidra til å løse problemer man ellers ville brukt lang tid på å utvikle. For å unngå for mange utvidelser, lager vi standardutvidelser, noe som gjør oss mer tilpasningsdyktige overfor kunden. 

(Et tips fra oss i B17 er å holde antall utvidelser så lavt som mulig. Man kan ikke stolte blindt på disse utvidelsene.)

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Det har aldri vært viktigere å være synlig i Google sin søkemotor. Her finnes det grep du kan gjøre for å øke synligheten og få en bedre plassering i søkemotoren. Du kan enkelt finne guider for søkemotoroptimalisering på nett, samt utvidelser i WordPress som kan hjelpe deg på veien. 

Skalering av WordPress nettside

Fordelen med WordPress er at du kan enkelt skalere opp og ned nettsiden ettersom hva slags funksjonalitet du trenger. Grunnmuren ligger til rette for å legge på og fjerne elementer. Trenger du flere ressurser eller bedre performance, kan du flytte WordPress-siden over til en annen server uten problemer.

Vedlikeholde

I WordPress har du et adminpanel der alt av vedlikehold styres, noe som gjøre det enkelt og brukervennlig. Alle oppdateringer som blir publisert vil dukke opp slik at du følge med på siste endringer. Det er viktig å kjøre alle oppdateringene slik at nettsiden til enhver tid følger dagens standard.
WordPress har også feil-logger der du enkelt kan hente opp alle feil, eller videreformidle til en utvikler.

NOEN AV Våre nettsideprosjekter i WordPress

Har du rom for en til?
Slik økte vi antall søknader om å bli familiehjem fra 0 til 100 på ett år.
Dra hvor som helst
Slik ble Motorpool årets markedsfører hos Jaguar og Land Rover Norge.

Trenger du hjelp med utvikling i WordPress?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer