fbpx
Hvordan skal det du lager oppleves?

WEBUTVIKLING OG TEKNOLOGI

HJEMTJENESTER – WEBUTVIKLING OG TEKNOLOGI

Webutvikling og teknologi

Samspillet mellom mennesker og systemer vil definere om en brukeropplevelse er god eller dårlig. Jo bedre vi evner å forstå hva kunden ønsker og tenker, jo enklere er det å utvikle nettsider som både er relevante, brukervennlige og attraktive.

DSC01486
Webutvikling 

Når vi utvikler nettsider går vi gjennom flere faser for å sikre at resultatet blir optimalt. I forarbeidet har vi fokus på brukervennlighet og design, målgruppe og kjøpsreise samt innhold. Det er viktig at merkevarens identitet kommer tydelig frem, og at det er en rød tråd gjennom alt fra det visuelle til det tekstuelle.

Les mer om hvordan vi utvikler nettsider i WordPress >

Søkemotoroptimalisering (SEO) 

For at Google og andre søkemotorer skal kunne gi gode søkeresultater, har de utarbeidet retningslinjer for hva en nettside må gjøre teknisk og praktisk for at de skal bli synlige. Den beste metoden er å jobbe med søkemotoroptimalisering. Da vil innholdet på nettsiden din enklere dukke opp når noen i målgruppen leter etter tjenester eller varer som er relevante for dem. 

Les mer om hvordan vi jobber med SEO >

slik setter du opp en sokeordkampanje
Vegard Berg
Webhosting 

For å beskytte nettsiden din mot dataangrep kan det være lurt å ha en ansvarlig som overvåker sikkerheten. Det kan være alt fra å verne om brukeropplysninger, sørge for at sider laster raskt, til å tilby daglige sikkerhetskopier av alle filer, e-postmeldinger og databaser. 

Les mer om hvordan vi jobber med webhosting >

TRENGER DU HJELP MED WEBUTVIKLING OG TEKNOLOGI?

HØYDEPUNKTER WEBUTVIKLING

Dra hvor som helst
Ny nettside med fokus på brukervennlighet og fleksibilitet og en rød tråd gjennom hele kjøpsreisen.
Har du rom for en til?
Med ny nettside og historiefortelling evnet vi å formidle et budskap som bidro til flere familiehjem for Familiehjelp.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer