fbpx

En lynraskt webhotell er en investering i nettsiden din

WEBHOTELL 

HJEMTJENESTER – WEBHOTELL

Previous slide
Next slide
Det har aldri før vært viktigere med en nettside som laster fort, helst innen 3 sekunder. Ellers risikerer du at 32% velger å forlate nettsiden din før de i det hele tatt har kommet inn.

Det er ikke bare de besøkende som forventer at ting skal gå lynraskt på nett. Google prioriterer nemlig sine søkeresultater ut fra hvor godt optimalisert nettsiden din er. Det å investere i et webhotell, som drifter nettsiden og sørger for rask navigering, bør derfor være høyt prioritert.

Google prioriterer nettsider som går raskt

Nettsider som følger retningslinjene til Google får alltid bedre resultater i søkemotoren. Retningslinjene innebærer blant annet at nettsiden skal være responsiv for alle enheter, at den har komprimert kode og optimaliserte bilder. Har du dette på plass vil det kunne resultere i en raskere nettside. I tillegg avhenger det av hvordan webserveren er satt opp fra grunn, og geografisk plassering i forhold til hvor de besøkende kommer fra.

B17 skalerer webhotellet ditt etter behov

For at din nettside skal være optimal skalerer vi i B17 ditt webhotell opp eller ned, uavhengig av om du har 1000 eller 1 000 000 besøkende. Da kan du være trygg på at nettsiden responderer lynraskt,  uavhengig av hvor mange besøkende du til enhver tid har. Webhotellet vil være separert fra andres webhotell, og de vil derfor ikke påvirkes av hverandre.

Ytelse og cache

Vi har bygd opp vår webserver på en egen NginX-konfigurasjon. Det er en hybrid mellom Nginx og Apache2, som gjør at vi kan ha lynraske nettsider, samtidig som vi leverer dynamiske filer med Apache. Vi har også vårt helt eget cachesystem. Ved å sette opp og konfigurere våre egne webservere, er det langt enklere for oss å vedlikeholde og levere gode resultater.

Oppdateringer av nettside og webhotell

Med over 455 millioner nettsider som benytter plattformen, er WordPress et godt testet system der mange benytter seg av muligheten til å rapportere inn feil. WordPress publiserer ofte oppdateringer som sørger for at plattformen forblir sikker, gitt at brukeren sørger for å opprettholde plugins, template og wordpressmiljø til dagens standard.

Sikkerhet

Digital sikkerhet har aldri vært viktigere. Vi bruker en custom brannmur (7G Firewall) der vi konfigurerer hver enkelt webhotell ut fra hva kunden trenger av funksjoner og tilganger. Det gjør det lettere å filtrere trafikk inn til nettsiden og holde ondsinnede virus unna.

(Et tips fra oss i B17 er å holde antall utvidelser så lavt som mulig. Man kan ikke stolte blindt på disse utvidelsene.)

SSL-Sertifikat (HTTPS)

Et SSL-sertifikat sørger for at koblingen mellom den besøkende og nettsiden er sikker. Våre webhotell leveres med integrert SSL-sertifikat. Dette oppdateres automatisk hver 90 dag. 

GDPR

Vi ivaretar personvernet til de som besøker nettsiden din, og fungerer som din databehandler. En databehandler skal sørge for dataen som lagres på nettsiden blir håndtert riktig. En databehandler-avtale beskriver hvordan den ansvarlige behandler data,  behandlingsansvarliges plikter og rettigheter, samt databehandlerens forpliktelser. Vi bistår med å få på plass riktig personvern ut fra hva slags data som må bli behandlet.

Backup av ditt webhotell

Vi ønsker at alle våre kunder skal sove godt om natten. Derfor tar vi backup av ditt webhotell 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Man vet aldri når det kan skje noe, så det er viktig å kunne hente tilbake informasjon dersom det er nødvendig.

WordPress webhotell

Primært tilbyr vi webhotell-installasjoner for WordPress, men vi kan også sette opp et annet type webhotell hvis det er ønskelig. Det kan for eksempel være et helt tomt webhotell der vi utvikler nettsider fra scratch. Alle våre WordPress webhotell-løsninger har en fast serviceavtale med en månedlig pris.

Support

Hos oss får du alltid en dedikert person som har ansvar for din nettside. Vi har kompetanse og innsikt i hvordan din nettside er bygd opp, slik at vi får raskt oversikt og kan lokalisere feil dersom det oppstår.  Vi kaller dette for premium support fordi du er ikke “en av mange”.

Speedtest eksempel

Familiehjelp er en av våre kunder vi har utviklet nettside for. Vi har også ansvar for drift av webhotellet deres. Nedenfor ser du hva slags resultater nettsiden får på hastighet, optimalisering og komprimering.

speedtest webhotell
Hastighetstest av familiehjelp hos GTmetrix

NETTSIDER VI HAR PÅ VÅRT WEBHOTELL

Har du rom for en til?
Slik økte vi antall søknader om å bli familiehjem fra 0 til 100 på ett år.
Dra hvor som helst
Slik ble Motorpool årets markedsfører hos Jaguar og Land Rover Norge.

ØNSKER DU Å VITE MER OM WEBHOTELL?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer