fbpx

MARKEDSSTRATEGI OG KONSEPT
Hvem er du, hva skal du si og hvorfor?

MARKEDSSTRATEGI OG KONSEPT

HJEMTJENESTER – MARKEDSSTRATEGI OG KONSEPT

Markedsstrategi og konsept

En viktig del av det å bygge gode kundeforhold handler om å bli godt kjent med bedriften, merkevaren og deres ansatte. For at vi skal kunne gi deg best mulig opplevelse av å jobbe med oss, bruker vi god tid på å oppnå gjensidig tillit og en felles forståelse av hva du forventer av oss.

kommunikasjonspartner
Markedsstrategi 

Vi mener at en markedsstrategi inneholder en tydelig og klar målsetning om hvordan merkevaren skal oppfattes og hvordan du kan nå dette målet. Til det trenger vi en ide og et konsept som skal knyttes opp mot merkevaren og frembringe budskapet.

Vår kultur

Hvem er du og hvordan fremstår du? Vi mener at merkevarens identitet setter føringer for hvordan du kan skape nye ideer og konsepter for kommunikasjon. For å kunne forstå dette er vi, sammen med deg, nødt til å forstå hvem merkevaren er. I den prosessen benytter vi oss av arketyper som et verktøy for å kunne forstå egenskapene til merkevarene. 

Anders holder kurs
Fanny holder kurs
Ide 

Vi mener en ide er en tanke om noe som kan bli til noe. Man kan ha mange ideer, noen gode, andre mindre gode, eller grønne og røde ideer som vi ofte snakker om. For å komme videre er vi nødt til å forkaste, eller bygge videre på det vi tror mest på. Først når vi har klart å samle ideene til en helhetlig tanke og forståelse av hva man ønsker, kommer konseptet inn i bildet.

Konsept 

Vi mener et konsept er en ramme på alle ideene man har formet og utviklet. Det er selve planen for å sette ideene ut i livet. Når konseptet kommuniseres ut til målgruppen ønsker vi at budskapet vårt huskes, føles og gjerne deles av mottakeren. Vi ønsker at mottakeren skal fange opp den samme tankeprosessen vi har hatt og og knytte et bånd til merkevaren fordi de liker konseptet.

moodboard b17
b17 storyboard
Kommunikasjonsuttak 

Hvordan skal budskapet og merkevaren komme frem? Vi mener at i all kommunikasjon ønsker vi på en eller annen måte å påvirke. Vi skal få mottakeren til å gjøre en vurdering av merkevaren, frembringe positive assosiasjoner, knytte seg til merkevaren og bli lagt merke til. 

Viktigst av alt er at ideen vi hadde, og konseptet vi har bygget, når ut til målgruppen og ikke blir liggende gjemt et sted der ingen leter. 

Trenger du hjelp MED markedsstrategi og konsept?

HØYDEPUNKTER MARKEDSSTRATEGI OG KONSEPT

Har du rom for en til?
Slik økte vi antall søknader om å bli familiehjem fra 0 til 100 på ett år.
Vi skaper hverdagsøyeblikk
Slik ble vi med å feire ABBL sitt 75-årsjubileum!

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer