fbpx

KOMMUNIKASJON
Hvordan skal du si det du vil si?

KOMMUNIKASJON

HJEMTJENESTER – KOMMUNIKASJON

Kommunikasjon

Måten du formidler et budskap på vil ha mye å si for hvordan leseren oppfatter deg. En ekte, nær og ærlig fremtoning i kommunikasjonen vil knytte leseren tettere til merkevaren din og skape en nær relasjon. Vi motiveres av å lage inspirerende innhold som engasjerer og berører, og som ivaretar merkevarens identitet.

B17-Nettside
Tekstproduksjon

Vi mener at alle har en historie å fortelle og at det er historien som skaper de beste relasjonene mellom kunde og merkevare. Når du gir dine lesere nyttig, relevant og engasjerende innhold innen ditt fagfelt, vil leseren få tillit til deg og din merkevare.

Gode tekster tilfører verdi, men måten innholdet formidles på, og hvor det kommuniseres vil være avgjørende for om du evner å bygge nære kunderelasjoner. Vi bruker innholdsstrategi som verktøy når vi jobber med tekstproduksjon. En innholdsstrategi er en plan for hva du ønsker å si, hvem du ønsker å si det til og hvordan du skal treffe riktig målgruppe. 

Start video
Film- og fotoproduksjon

Vi mener det er mye sannhet i at et bilde sier mer enn tusen ord. Video og foto bidrar til økt forståelse av merkevaren din og du ønsker å kommuniserer. Godt produsert innhold er et effektivt virkemiddel for å bygge tillit og skape engasjement fra målgruppen din. 

Vi mener det er mye sannhet i at et bilde sier mer enn tusen ord. Video og foto bidrar til økt forståelse av merkevaren din, og det du ønsker å kommunisere. Godt produsert innhold er et effektivt virkemiddel for å bygge tillit og skape engasjement fra målgruppen din. 

Vi leverer foto- og filmtjenester innenfor: 

Lyd 

Vi er historiefortellere. I det ligger å utforme og formidle historier. Radio og podcast er et format som kan brukes til nettopp historiefortelling. Vi samarbeider med landets største kommersielle radiohus, P4-gruppen, og tilbyr produkter innenfor digital lyd. 

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å lage et podcastkonsept >

bratt læringskurve podcastserie b17

Trenger du hjelp MED kommunikasjon?

HØYDEPUNKTER KOMMUNIKASJON

Har du rom for en til?
Slik økte vi antall søknader om å bli familiehjem fra 0 til 100 på ett år.
Alle har bagasje
Slik hjalp vi Sisters in Business med å selge flere handlenett.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer