fbpx
Hvordan skal det du sier se ut?

GRAFISK DESIGN,  UX OG MARKEDSMATERIELL 

HJEMTJENESTER – GRAFISK DESIGN, UX OG MARKEDSMATERIELL

Grafisk design

Selv et godt og gjennomarbeidet konsept krever en god innpakning slik at det vekker interesse og gjenkjennelighet. Vi legger stor lidenskap og kreativitet i jobben med å lage en visuell identitet og et unikt design.

Instsaposter Magasin
Design

Design handler om å finne visuelle løsninger på kommunikasjonsoppgaver slik at budskapet kommer tydeligere frem. I tillegg bør designet gjenspeile merkevarens visuelle identitet. 

Designelementene er funksjonelle deler du legger til layouten for å gjøre designet til noe unikt for din bedrift. Eksempler på designelementer kan være form, farge, valør, rom og tid. Designelementene kombineres med designprinsippene for å skape hierarki, stemning, stilart og/eller budskap.

Budskapets form og visuelle presentasjon er viktig for førsteinntrykket og må henge sammen med innholdet og den visuelle identiteten. 

Les mer om våre tanker rundt design >

Les mer om våre tanker rundt visuell identitet >

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan vi jobber med designprofil for kunder. 

.
Previous
Next
UX

UX står for User Experience og handler om å sette brukerens opplevelse i fokus når man utvikler et produkt. For at opplevelsen skal bli best mulig må både utseende, brukervennlighet, navigasjon og andre elementer passe sammen. Derfor gjør vi grundig research og analyse i forkant for å få en forståelse av hvordan brukeren vil navigere seg rundt, lete etter informasjon og oppføre seg på siden. Brukervennlighet, kombinert med funksjonalitet, struktur og design er med på å skape en god opplevelse. 

Instsaposter Magasin3
Instsaposter Magasin2 scaled
Markedsmateriell

Vi lager markedsmateriell med et tydelig og gjenkjennbart uttrykk som gjenspeiler merkevaren. 

Våre annonser tilpasses ulike kanaler og format med fokus på å presentere ditt annonsekonsept for å få frem historier uten tekst. 

Vi leverer markedsmateriell til: 

Trenger du hjelp til GRAFISK design, ux eller markedsmateriell?

HØYDEPUNKTER GRAFISK DESIGN

Vi skaper hverdagsøyeblikk
Vi produserte film, annonsemateriell og tekst for å markere ABBL sitt 75-årsjubileum.
Har du rom for en til?
Med ny nettside og historiefortelling evnet vi å formidle et budskap som bidro til flere familiehjem for Familiehjelp.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer