fbpx
bratt læringskurve podcastserie b17

Bratt læringskurve – enda en bedriftspodcast?

HJEM BLOGG – BRATT LæRINGSKURVE – …

Enda en bedriftspodcast spør du? Nå vel.

I jakten på vår merkevare fant vi ut av hvem vi skulle være. Vi visste godt at vi ikke er en typisk vismann som har svar på hele universets spørsmål. Vi visste også at vi ikke var bekvemme med å godta verden slik de rundt oss beskriver den. Vi ville ut å reise for å skape vårt eget inntrykk. Å snakke om fag og nye teknologiske innovasjoner var det allerede for mange konkurrenter som gjorde svært godt. Hvordan kunne vi skille oss ut?

Vi visste derimot godt hva vi ønsket å formidle. Vi har ofte sagt at vi er historiefortellere. Det innebærer at vi må komme tett på mennesker for å bli kjent med dem. Først da kan vi formidle deres historie videre. Hvem er de? Hvor kommer de fra? Hvordan har de havnet der de er i dag? Hva motiveres de av?

Det er din egen historie som er unik

Som et ledd i vår filosofi fant vi ut hvordan vi kan fortsette å gjøre det vi elsker – hver dag, men i et nytt format. Etter utallige mislykkede pilotinnspillinger av podcast, klarte vi endelig å lande vårt konsept; Bratt læringskurve. Vi mener at din egen historie er unik, og at det er historien som skiller oss mennesker fra hverandre. I vår podcast møter vi kjente og ukjente profiler fra næringslivet for å høre deres historie. Fellestrekket for våre gjester er at det har hatt en bratt læringskurve gjennom sin karriere. Vi er nysgjerrige på hvordan de har kommet dit de er i dag, og hva som har påvirket deres veivalg.

Kan vi eller de som lytter lære noe? Klarer vi å inspirere noen i løpet av 30 minutter? Vi mener at vi mennesker kan få til det vi vil når den indre drivkraften er tilstede.

I podcasten vår får du høre om hvordan en utdannet landbruksmekaniker fra en liten øy i Nord-Norge får verdens største sportorganisasjon til å lage landeveisritt i Nord-Norge. Hvordan en ung gutt fra Drammen debuterte som eliteseriedommer i en alder av 24, mens han sjonglerte familieliv og var bedriftsleder i et anerkjent rekrutteringsselskap. Hvordan en digitaliseringsgründer bygget opp tre helt ulike organisasjoner i løpet av 20 år til å bli Norges ledende på hver sine områder. 

Alle disse historiene kommer fra ulike deler av Norge og er på hver sin måte unike. 

En ekte, nær og ærlig podcast

Hva kan vi ta med oss videre fra disse historiene? Hvilke tips ville de gitt hvis de fikk møte seg selv som ung? Har livet vært en tilfeldighet eller har de klart å kalkulere seg til disse posisjonene? Hva er det som skiller akkurat disse menneskene fra alle de andre som har forsøkt seg på det samme tidligere? 

Vi tror nok at det finnes en mellomvei. Men vi tror ingen av våre gjester hadde havnet der de er i dag om de hadde forsøkt å være noe annet enn det de er. De har fulgt sin nysgjerrighet og vilje til å skape noe som andre mennesker kan dra nytte av.  

Hvis noen hadde stoppet og spurt dem om hva som gjorde at nettopp de var spesielle, er jeg ganske sikker på at de aldri ville godtatt stempelet “spesiell”. De har kun et ønske om å gjøre verden til et litt bedre sted, med det lille de kan, hver dag. Og da anser vi det som vår oppgave at disse menneskene får en plattform til å klare akkurat dette. På en ekte, nær og ærlig måte. 

Se hvem som gjester vår podcast og lytt til deres inspirerende historier.

Hvordan velge kanal og budskap for annonsering?
AI – bør bransjen bli bekymra?
Merkevarene som alltid er i opposisjon - Rebellene

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer