fbpx
Blogg

BLOGG OSS I B17

HJEM BLOGGOSS I B17

Her kan du lese inspirerende og relevant innhold om livet i B17. Vi deler våre tanker og verdisyn, hvordan vi jobber med prosjekter for kunder og faglig innhold om markedsføring. Hvis du liker det du leser kan du gjerne melde deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

Bratt læringskurve - enda en bedriftspodcast?
Enda en bedriftspodcast spør du? Nå vel.
Vi styrker vår filmproduksjon med dyktige Sebastian
Etter et godt år for filmproduksjon i B17, komplementerer vi nå vår inhouse foto- og filmsatsning.
Thorstein trer inn i rollen som performance rådgiver
Vi er glade for å få Thorstein Øiseth med på laget som vår nye performance rådgiver.
Finnes det en sammenheng mellom markedsføring og fluefiske?
Profilering av ansatte er med på å styrke omdømmet fordi det fronter våre felles verdier. Når gode prestasjoner hylles, og vi viser at vi heier på hverandre, er det med på å gi et godt bilde av bedriften eksternt og internt.
B17- opp i ringa med norgesmesterne
B17 Media har inngått samarbeid med regjerende norgesmestere i ishockey, Frisk Asker. Nå skal byrået inn i førsterekka som gullpartner og prosjektlede klubbens medie- og kommunikasjonsstrategi.
Hvorfor ta inn praksisstudenter?
Veldedighet, sier du. En smart mulighet for din bedrift, sier jeg. Her er en kunngjøring til bedrifter som mener de ikke trenger praksisstudenter. Med vennlig hilsen B17s praktikant.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer