fbpx
Blogg

BLOGG MARKEDSFØRING

HJEM BLOGGMARKEDSFØRING

Her kan du lese inspirerende og relevant innhold om livet i B17. Vi deler våre tanker og verdisyn, hvordan vi jobber med prosjekter for kunder og faglig innhold om markedsføring. Hvis du liker det du leser kan du gjerne melde deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

Slik kan vi hjelpe deg med Facebook-annonsering
En sparringspartner med kompetanse på digital markedsføring, kreativitet, inspirasjon og analyse kan være en verdifull investering. For skal du og din organisasjon lykkes med digital markedsføring må dere inneha en rekke egenskaper og beherske flere ulike fagdisipliner.
Skap et unikt boligprosjekt der folk vil elske å bo
Som eiendomsutvikler er du i en unik posisjon til å kunne oppfylle folks boligdrømmer. I dagens konkurranseutsatte boligmarked holder det likevel ikke «bare» med topp byggekvalitet, riktig beliggenhet eller eksklusive materialvalg.
En vellykket markedsstrategi når du skal selge boliger
Et godt utgangspunkt for vellykket prosjektsalg er en gjennomtenkt markedsstrategi. Noe av det viktigste som må avklares før du setter i gang er målgruppen du ønsker å nå.
Hvordan lage en god markedsstrategi til boligprosjektet?
Du har et nytt boligprosjekt på gang og nå ønsker du å fortelle alle sammen om det fantastiske og unike nabolaget som skal bygges og skapes. Hvordan går du i gang?
Slik kan du kombinere finn.no med et byrå
Igjen vil vi etterstrebe viktigheten av langsiktighet og tålmodighet i annonseringen når det kommer til salg av nybolig. Hvert eiendomsprosjekt er unikt, derfor vil også målgruppen være ulik fra prosjekt til prosjekt.
Virkemidlene som fungerer når du skal markedsføre et boligprosjekt
Vi har tatt en prat med Anders Berg som jobber som strategisk rådgiver for B17 Media. Med sin bakgrunn i Veidekke Eiendom har har han erfart hvilke virkemidler som kan tas i bruk for å lage en vellykket markedsstrategi for boligprosjektet.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer