Blogg

BLOGG MARKEDSFØRING

HJEM BLOGGMARKEDSFØRING

Her kan du lese inspirerende og relevant innhold om livet i B17. Vi deler våre tanker og verdisyn, hvordan vi jobber med prosjekter for kunder og faglig innhold om markedsføring. Hvis du liker det du leser kan du gjerne melde deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

Hvordan utvikle en god nettside?
For at en nettside skal oppleves som brukervennlig, fleksibel og attraktiv, er det helt avgjørende at man evner å forstå hvordan kundens behov og ønsker.
Skap et unikt boligprosjekt der folk vil elske å bo
Som eiendomsutvikler er du i en unik posisjon til å kunne oppfylle folks boligdrømmer. I dagens konkurranseutsatte boligmarked holder det likevel ikke «bare» med topp byggekvalitet, riktig beliggenhet eller eksklusive materialvalg.
En vellykket markedsstrategi når du skal selge boliger
Et godt utgangspunkt for vellykket prosjektsalg er en gjennomtenkt markedsstrategi. Noe av det viktigste som må avklares før du setter i gang er målgruppen du ønsker å nå.
Hvordan lage en god markedsstrategi til boligprosjektet?
Du har et nytt boligprosjekt på gang og nå ønsker du å fortelle alle sammen om det fantastiske og unike nabolaget som skal bygges og skapes. Hvordan går du i gang?
Facebook remarketing med effekt
Da vi skulle markedsføre lanseringen av Mini Countryman Hybrid for Bavaria Oslo, valgte vi å fokusere på remarketing i Facebook. Her kan du lese hvordan.
Hvorfor ta inn praksisstudenter?
Veldedighet, sier du. En smart mulighet for din bedrift, sier jeg. Her er en kunngjøring til bedrifter som mener de ikke trenger praktikanter. Med vennlig hilsen B17s praktikant.

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden.