fbpx
b17 samarbeid med norgesmesterne

B17- opp i ringa med norgesmesterne

HJEM BLOGG – B17- OPP I …

B17 Media har inngått samarbeid med regjerende norgesmestere i ishockey, Frisk Asker. Nå skal byrået inn i førsterekka som gullpartner og prosjektlede klubbens medie- og kommunikasjonsstrategi.

Anders Berg, Leder for Kundestrategi i B17 er stolt av den nye avtalen:

– For oss er det rått å få jobbe med “Askers store stolthet”. At de velger oss, viser at arbeidet vi har lagt ned de siste årene gir resultater. Det er en solid anerkjennelse som vi er ydmyke og stolte av. Vi brenner for god kommunikasjon, og gleder oss til å skape nye historier sammen med Frisk Asker.

Vi er et ledende medie og kommunikasjonsbyrå i regionen som tenker nytt, kreativt og annerledes – i tråd med klubbens langsiktige mål.

Daglig Leder Nicolay Sørensen sier følgende om samarbeidet:

«Det gjør oss stolte at en lokal bedrift ønsker å samarbeide med oss. Det er viktig å ha en samarbeidspartner som kan hjelpe oss med all kommunikasjon på digitale plattformer».

Norgesmesterne flytter etter hvert inn i ny ishall. B17 skal lede arbeidet med å produsere og formidle historiene til klubben. Med dette skal vi løfte merkevaren Frisk Asker til nye høyder. Videoproduksjon, designarbeid, annonseproduksjon og engasjement i sosiale medier blir en del av arbeidet.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland tilføyer:

«Sammen med de fantastisk flinke frivillige, så vil avtalen med B17 virkelig kunne legge lista høyere og vi kan se fremover med et større fokus. Sammen skal vi lage en plan som setter tydelig spor frem mot åpningen av ny arena».

DSC05997

Partnerskapet understreker byråets tanker. Filosofien er at innholdet som leveres, skal være ekte, nært og ærlig. Derfor fokuserer vi på å skape gode og engasjerende historier for våre kunder. Det ligger mye bra storytelling og sjel i en klubb som Frisk Asker. Og så er de regjerende mestere og en gjeng vinnerskaller – det motiverer oss til å krumme hempa og stå matchen ut.

Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?
Merkevarene som alltid er i opposisjon - Rebellene

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer