fbpx
p4-gruppen

B17 inngår samarbeid med P4-gruppen

HJEM BLOGG – B17 INNGåR SAMARBEID …

Vi er historiefortellere. I det ligger å utforme og formidle historier. Radio og podcast er et format som kan brukes til nettopp historiefortelling. Når vi nå inngår et samarbeid med landets største kommersielle radiohus er det for å kunne tilby våre kunder produkter innenfor digital lyd.

I tillegg til å være Norges største radiohus, er P4-gruppen nå ute med programmatisk lyd der du kan målrette radioreklame ut fra geografisk område.

Vi blir et bindeledd mellom annonsør og P4

For deg som annonsør vil vi fungere som en produsent og koordinator ut mot P4. Vi bidrar med alt fra rådgivning, produksjon av manus, innhenter voice og innspilling av podcast eller radioreklame i vårt eget studio. 

SmartSpot™ fra P4-gruppen er Norges første og eneste børs for målrettet, datadreven annonsering på tvers av radio, podkast, nett og smarthøyttaler.

Den spesialutviklede dataplattformen (DMP) for lyd gir for første gang detaljerte målrettingsmuligheter og innsikt som hittil ikke har vært mulig i Norge.

Løsningen sørger kort og godt for at riktig budskap når riktig øre, til riktig tid og på riktig sted. Med digital annonsering fra P4-gruppen får lytterne mer relevante annonser, og annonsører får en bedre effekt av annonseinvesteringen.

digital lyd b17

Teknologien fra SmartSpot™ bytter sømløst ut annonser i direkte radiosendinger med datadrevne, målrettede budskap i sanntid. Kombinert med vår unike dataplattform for lyd øker vi annonsens relevans for både lytter og annonsør, enten du ønsker bred dekning eller et budskap spisset mot smalere målgrupper.

Vi kan nå booke kampanjer for deg på tvers av radiokanaler og podkaster for en optimal bred dekning, med målrettet forsterkning og høy effektivitet til digitale lyttere. Dekningen til Instream radio er perfekt for bygging av kjennskap og merkevare, mens podkast gir mulighet for en mer personlig og nær kommunikasjon til smalere lyttergrupper.

Les også: Trenger du hjelp til å lage et podcastkonsept?

TUTORIAL: UTSTYRET DU TRENGER FOR Å SPILLE INN PODCAST

I videoen kan du lære mer om utstyret du trenger til podcastinnspilling og hvordan det fungerer. 

Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer