fbpx
Nytt eierskap B17

Vi inngår samarbeid med Inbound-gründer samtidig som ansatte går inn på eiersiden

HJEM BLOGG – VI INNGåR SAMARBEID …

Vi har fått et nytt og spennende eierskap bestående av ansatte og seriegründer/Inbound-eier Tor Magnus Kolflaath. Med ny eierstruktur tar vi sikte på å være det foretrukne kommunikasjons- og reklamebyrået i Asker og Bærum.

Tilbake i 2016 etablerte daværende leder for Budstikkas salgsorganisasjon, Ulf Kvalvik, en egen avdeling for å tilby skreddersydde markedsføringsløsninger for lokale annonsører.. Avdelingen, som fikk navnet B17, vokste og i 2018 ble satsingen til et eget selskap som en søsterbedrift til lokalavisen Budstikka. De siste tre årene har omsetningen vokst kraftig og nå er gjengen klare for å ta nye steg.

Timingen for eierskifte er god

“Timingen for eierskifte er god. ABBH (Asker og Bærum Budstikke Holding) har vært en god eier for oss i en oppstartsfase. Vi har hatt organisk vekst siden oppstarten, også gjennom en krevende pandemi. Det at ansatte kommer inn på eiersiden er helt riktig. De har vært med fra starten og vært med på å bygge opp et av de mest spennende byråene i Asker og Bærum ” sier daglig leder i B17, Ulf Kvalvik. 

Anders Berg, leder for kundestrategi mener jobben som har blitt gjort de siste årene har vært svært viktig for den stabile plattformen byrået nå har. 

“Vi har de siste årene utviklet oss i takt med etterspørselen i markedet, samtidig som at vi har utviklet produktlinjer som har hevet kvaliteten på arbeidet vårt. Det har vært viktig for oss å bygge gode tillitsfulle relasjoner til kunder gjennom gode konsepter og produksjoner”, sier Anders Berg.

B17 har på eiersiden fått med seg Tor Magnus Kolflaath, gründer av byråene Idium, Inbound og HubEx.

“Tor Magnus bringer med seg verdifull kompetanse med over 20 års erfaring innenfor utvikling av markedsføringsbyråer. Hans forståelse for markedsføringsfaget og teknologi komplementerer vår kommunikasjon- og reklamekompetanse godt. Samtidig får vi på plass en god strategisk partner som vil være viktig i det nye styret”, sier Ulf Kvalvik. 

At Tor Magnus Kolflaath kommer inn på eiersiden er ingen tilfeldighet. For Tor Magnus er det viktig at byråene har en tydelig profil. Han har erfaring fra å bygge opp byråer som ønsker å levere mer enn enkelttjenester. 

“B17 sin filosofi er å være kundens forlengede markedsavdeling. I dette ligger det at B17 skal jobbe tett med kunder og være et ledende kommunikasjons- og reklamebyrå i regionen som tenker nytt, kreativt og annerledes”, sier Tor Magnus Kolflaath. 

Ifølge Tor Magnus har B17 de riktige verdiene på plass, noe som var viktig for at han skulle være med på eiersiden. 

“Jeg ser et stort potensiale i gjengen i B17. Ulf og resten av byrået har gjort en solid jobb og er rå på historiefortelling. Spesielt har jeg vært imponert over film- og podcastproduksjonene deres”, avslutter den nye deleieren Tor Magnus Kolflaath. 

Tor Magnus inn på eiersiden B17
Tor Magnus Kolflaath
Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer