fbpx
1W1A0020

B17 henter to nye fra Høyskolen Kristiania!

HJEM BLOGG – B17 HENTER TO …

Levi Dakin går fra Amesto Marketing til B17 og Emilie Skoglund trer inn som innholdsprodusent!

Vi er så heldige å ha ansatt Levi Dakin som annonseansvarlig i B17. Han har en master i strategisk kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania. Det siste studieåret jobbet han med performance marketing for markedsføringsbyrået Amesto Marketing.

-Levi besitter akkurat den kompetansen vi var på jakt etter når vi så etter en med teknisk bakgrunn innen markedsføring. Kombinasjonen mellom utdannelse i medievitenskap og strategisk kommunikasjon, og bakgrunn fra performance marketing gir oss det beste fra to verdener. Vi vil kunne gi våre kunder enda bedre annonseringsstrukturer i fremtiden sier, Anders Berg, leder for kundestrategi i B17. 

Levi har kombinert masterutdannelsen fra Høyskolen Kristiania med jobb i Amesto, hvor han har jobbet med deres annonsekunder. Han ser frem til å overta ansvaret for våre annonsører og trer inn i rollen med store ambisjoner. 

-B17 så etter en person som mestret de tekniske plattformene og som evnet å forstå god og viktig kommunikasjon. Det var en rolle jeg så meg selv i. B17 har kunder som benytter et bredt spekter av annonseringskanaler. Jeg gleder meg til å få muligheten til å forme annonseringsfaget i byrået fremover. Dette er en fremoverlent gjeng og jeg gleder meg til fortsettelsen sier Levi Dakin.

1W1A0223
Levi blir B17 sin nye annonseansvarlig.

Vi har etter eierskiftet i januar hatt stor vekst og tilførselen av kompetanse på annonsering har vært viktig for å ivareta og styrke dette fagområdet. I tillegg har også oppdragsmengden på sosiale medier vokst. Derfor kommer også Emilie Skoglund inn som innholdsprodusent. Hun skal jobbe med SoMe-aktiviteter for B17 sine kunder og har tidligere jobbet med sosiale medier for blant annet Storebrand, 

-Emilie tar med seg sterk kompetanse på innholdsproduksjon, spesielt i sosiale medier. Måten hun tenker konsept på vil kunne gi våre kunder stor nytte i tiden som kommer, avslutter Anders Berg, leder for kundestrategi i B17. 

1W1A0122
Emilie skal jobbe som innholdsprodusent i B17 ved siden av studier.

Det har vært en fartsfylt start på 2022 og vi ser at viktigheten rundt gode historier bare blir mer og mer etterspurt. Vi ser fremover med store ambisjoner og skal bli det foretrukne byrået i Asker og Bærum. 

HAR DU LYST TIL Å BLI MED PÅ LAGET VÅRT?

Men størst av alt er ærligheten
Annonsering i 2023 – hvordan velge kanal og budskap?
AI – bør bransjen bli bekymra?

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer