“THE BEST PLACE TO HIDE A DEAD BODY IS ON PAGE 2 IN GOOGLE SEARCH RESULTS”

Daglig utføres det 40 000 søk i sekundet i Google. Derfor er det stor sannsynlighet for at de som er interessert i det du tilbyr ser dine annonser når de søker etter informasjon i Google. Annonsering i Google er en svært effektiv måte å øke trafikken inn til nettsiden din. Gjennom Google sin annonseplattform, Google Ads, finnes det ulike måter å annonsere på, og hvert format har sine fordeler:

Søkeannonser er de annonsene som dukker opp øverst i Google sammen med søkeresultatene når noen søker etter det du tilbyr. Slike annonser kan bidra til større trafikk inn på nettsiden din og fungerer best når personen som søker allerede er kjøpsklar. Statistikk viser at 64 % klikker på en Google-annonse når de har bestemt seg for å kjøpe. Det er i tillegg en svært effektiv måte å annonsere på fordi du betaler kun når noen klikker på annonsen din og havner på din nettside.

HVORFOR ANNONSERE I GOOGLE?

  • Fleksibelt- velg format etter formålet med annonsen
  • Treffsikkert- du kan målrette annonsen etter demografi, geografi, søk og digital atferd
  • Lønnsomt- du avgjør selv budsjettet og betaler kun når noen klikker på annonsen din
  • Søkbart- du blir synlig i søkemotoren

HVORDAN KAN B17 MEDIA BISTÅ MED ANNONSERING I SØK?

Vi hjelper deg med å sette opp målrettede annonser i de kanalene som er best egnet for å nå dine mål. Vi kartlegger hvilke søkeord som er relevant for din bedrift og setter opp din Google Ads-konto basert på resultatene som avdekkes i søkeordanalysen. For at du skal være trygg på at du får mest mulig igjen for pengene, sørger vi for å optimalisere og justere annonsene dine underveis.

Les mer om Google Ads og hvordan det kan bidra til å øke trafikken inn til nettsiden din.

Google-annonsering

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg rundt annonsering i søk?
Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.