fbpx
Anders_workshop

2020 – Året vi alle skulle skinne med stor optimisme

HJEM BLOGG – 2020 – ÅRET …

Vi gikk inn i 2020 med stor optimisme. Med mange nye prosjekter på planen var det et år vi skulle tre ut av en skygge og inn i et rampelys blant de store aktørene.

Vi så at vi i slutten av 2019 fikk oppmerksomhet fra store nasjonale aktører. De så til Billingstadsletta 17 for kommunikasjonshjelp. Det lå an til å bli et fantastisk 2020. Verden lå for våre føtter. 

2020 hadde andre planer

Nå setter vi snart strek over 2020. Et nytt tiår vi entret med stor tro på at det var året vi skulle klare nye mål, sette nye rekorder og levere historiske resultater. Verden hadde visst andre planer for oss alle sammen. 

For oss i B17, og som veldig mange andre, betød det utfordringer det var vanskelig å forutse. Vi møtte et marked som fortalte oss at alle planlagt aktiviteter måtte utsettes. Det var andre prioriteringer som måtte gjøres. Vi, som veldig mange andre kjente dette tettere på kroppen enn det som var behagelig. 

Vi mistet noen langs veien. Noen falt bort og andre holdt koken gjennom hele året.


Som kommunikasjonsbyrå er vi avhengige av at vi klarer å levere. Fra dag til dag. Uke til uke. Måned til måned. Noen forlot oss, noen prosjekter ble satt på vent, mens andre så sitt snitt til å utnytte det svekkede konkurransebildet. 

Til tross for et tøft år for flere norske selskaper, og byråbransjen generelt, har vi mot alle odds levert rekordhøye resultater, både for oss selv og for våre kunder. Vi har klart å skape konsepter og produksjoner som er så gode at vi likevel har skapt resultater. Vi har fått full tillit fra våre kunder til å hjelpe de gjennom en tøff tid. Det er vi svært ydmyke og takknemlige for.  

I starten av 2020 så vi at vi hadde behov for å gjøre strukturelle endringer for å kunne skalere på lang sikt. Alle som har jobbet i selskaper vet at omorganiseringer og nye roller er omveltende og til tider frustrerende. Likevel gjorde vi dette i B17. Midt i en global pandemi. På toppen av det hele med en økonomi som hadde sett lysere tider. Det har bydd på utfordringer i organisasjonen vår som gjorde situasjonen vanskeligere enn Covid-19 gjorde den.

Vi vil fortsette å inspirere

Når vi nå ser tilbake kan vi si at vi kom oss gjennom det. Såpass godt at vi ser på det nye året med enda større optimisme enn vi gjorde for et år siden. Vi har lagt bak oss et år med vekst, samtidig som at vi har strukturert oss godt for fremtiden. Vi mener tross alt at våre menneskelige ressurser er det som skiller oss fra resten av bransjen. 

Vi er en gjeng med et brennende engasjement for faget. Hver dag står vi opp for å hjelpe våre kunder til å fortsette og inspirere mennesker til å ta gode valg. Jobben er langt ifra over. Men vi både tror og håper at 2021 kommer til å bli lettere for oss. Ingenting kommer av seg selv. Derfor er vi avhengig av å jobbe litt hardere for å skape enda litt mer. Alt dette fordi vi ønsker å bli litt bedre for hver eneste dag. 

Vi går nå lysere tider i møte og både håper og tror at en global pandemi var noe vi en gang snakket om. At det blir skrevet ned i historiebøkene og undervist om i historietimene på skolen. Uavhengig av verdensbildet kommer vi i B17 til å fortsette å gjøre verden til et litt bedre sted for de som kommer etter oss. Vi håper å kunne fortsette å inspirere mennesker til å ta gode valg. 

Hvordan velge kanal og budskap for annonsering?
AI – bør bransjen bli bekymra?
Merkevarene som alltid er i opposisjon - Rebellene

Få med deg alle
oppdateringer fra B17

Vil du ha inspirerende og faglig innhold om markedsføring og prosjekter vi jobber med? Meld deg på vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden. 

 

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer